7 zomerse pop-ups in Knokke

7 zomerse pop-ups in KnokkePop-up stores schieten soms bijna letterlijk uit de grond. Ontdek deze 7 pop ups in Knokke voor ze weer verdwijnen!

Couds of Fashion pop up knokke voorkant

Clouds of Fashion

Fashion, food and drinks. Dat is het concept dan Laurentine naar Knokke bracht met een pop-up versie van haat Antwerpse winkel Clouds of Fashion. Je kunt er niet alleen leuke kledij kopen, maar ook beach artikelen die niet verkrijgbaar zijn in de andere Clouds of Fashion winkels! 

Zeedijk het Zoute 659

Clouds of Fashion keert in de zomer van 2019 terug naar het Lichttorenplein van Knokke!

Chez food market pop up terras

Chez

Culinair genieten van een wurger, poké bowls of Bubba. Chez is een indoor food markt in Knokke, met natuurlijk de optie om buiten te zitten. Je ontdekt de origineelste gerechten (wurger = wafel burger) en de gezelligheid van de foodmarkt zorgt ervoor dat je graag blijft zitten. 

Zeedijk 563

Nog open tot 30 september 2018

Les Beiges à la Plage

Het bekende modemerk Chanel opende in juli een luxueuze pop-up op de zeedijk van Het Zoute. Let wel: het gaat niet om de kledij, maar om de make-up collectie ‘Les Beiges’ en enkele nieuwe parfums. Je kunt er je make-up laten doen of je nagels laten doen. Als je eenmaal beachproof bent kun je het ook vastleggen in de photobooth!

Zeedijk 748

Nog tot 19 augustus 2018

Boogo Pop Up Knokke voorkant

Boogo

Gin & tonic sorbet of cookies en amaretto roomijs? Dat vind je bij de Boogo pop-up in Knokke! Het concept van alcoholische ijsjes werd bedacht door Jorgo Struyve en Nicolas Destoop en dit jaar waagden ze zich aan een pop up in Knokke. Voor een bolletje betaal je € 2,50, maar het is het waard!

Lichttorenplein

Nog tot eind september 2018

Beaufort Concept Pop Up Knokke

Beaufort Concept Pop Up

Deze pop-up bij het Albertstrand in Knokke zorgt ervoor dat je honger en shopwoede gestild wordt. Je kunt mode van Jill Shaw kopen en genieten van gezonde gerechten van Benoit Bailyu. Meer nog: je kunt er ook boxen!

Zeedijk Albertstrand 430

Interieur Ocean Drive Knokke

Ocean Drive

Het voormalige Cosmo Hotel in Knokke werd omgetoverd tot Ocean Drive, een referentie naar de bekende straat in Miami. Je kunt er meubels shoppen, koffie drinken, ijsje eten en genieten van een tex-mexmenu om u tegen te zeggen!

Kustlaan 353

Nog tot 10 oktober 2018

BMW Art Ville houten paviljoen

BMW Art Ville

In het grote houten paviljoen van BMW Art Ville in Knokke ontdek je een mix van technologie, lifestyle en kunst ontdekken. Jan Fabre is ook alom aanwezig, met een nieuwe video-installatie én een nieuw kunstwerk. Verder kun je ook de BMW Art Car van Andy Warhol bezichtigen.

Strand Knokke-Heist ter hoogte van Casino

Nog tot 26 augustus 2018

 

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer
x

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!