Wie of wat is Strandverblijf?

Strandverblijf is een product van Stay Local Group BVBA. Het is een levendig platform, dat het leven van verhuurders gemakkelijker maakt en waar zaakvoerders aan de Belgische kust ook profijt uit kunnen halen.

Enerzijds is Strandverblijf een verhuurplatform, waar eigenaars van appartementen aan de (voornamelijk Belgische) kust hun appartement(en) op een eenvoudige manier te huur kunnen aanbieden. Door de gebruiksvriendelijkheid van het platform, wordt een efficiënte opvolging van de verhuur gegarandeerd. Anderzijds biedt Strandverblijf zijn verhuurders ook een website aan waarmee men hoog kan scoren in Google. Deze websites worden gehost op een eigen domeinnaam, waardoor de website volledig in het teken van het appartement of de appartementen staan. Strandverblijf bundelt alles in een makkelijk, bruikbaar en efficiënt formaat waardoor de opvolging van verhuur en betalingen een tijdsbesparende en leuke bezigheid wordt. Ook zorgen we voor een betere visibiliteit van appartementen in de verhuurmarkt.

Strandverblijf is niet enkel een verhuurplatform, maar ook een contentplaform over de Belgische kust, waar potentiële huurders informatie vinden over de verschillende kustgemeenten en, onder de vorm van blogs, interessante weetjes en tips over de Belgische kust kunnen lezen. We vinden het dus belangrijk om, met ons platform, de toeristen aan de Belgische kust zowel op vlak van verhuur als content kwaliteit aan te bieden. Het belevingstoerisme aan de Belgische kust een boost geven, dat is ons doel. Als zaakvoerder aan de Belgische kust is Strandverblijf dus ook zeker en vast een interessante piste om te bewandelen. Dankzij gerichte advertenties brengt Strandverblijf op het gehele platform verschillende zaken extra in de aandacht bij zijn bezoekers. Hier stopt het natuurlijk niet. Onze pakketten bevatten verschillende mogelijkheden om een zaak in de kijker te zetten.