Je verblijf gratis publiceren op strandverblijf.be!

Met strandverblijf bouwen we aan een community die zowel verhuurder, lokale handelaar en toeristen samen brengt.  We hebben lang gewerkt aan een systeem waarbij je als verhuurder al je reservaties overzichtelijk kunt bijhouden en je verblijf kunt aanbieden. Ons marketing team heeft ook niet stilgezeten met het aantrekken van de juiste bezoekers via social media en onze website. Zo hebben we een trouw bestand aan volgers en bezoekers. Momenteel heeft onze Facebook pagina meer dan 12.000 volgers en trekt onze website maandelijks meer dan 40.000 bezoekers aan.

Je biedt je aan als tester en geniet 1 jaar volledig gratis van ons platform.

Om ons nieuw verhuurplatform te testen bieden we een aantal verhuurders de gouden kans om gedurende één jaar hun verblijf gratis - ja volledig gratis - aan te bieden. Zonder enige verplichting of verborgen kost. Sterker nog, we zullen dit meermaals in de kijker plaatsen op onze social media en maandelijkse mailing(s).

Je leest het goed, wij vragen hiervoor geen eurocent, ook niet voor eventuele verhuringen die je via ons platform doet. Het enige wat wij vragen is waardevolle feedback over hoe we ons platform eventueel nog kunnen verbeteren. Zo zijn we bv. momenteel nog bezig met de mogelijkheid om online betaling aan te bieden. Jouw feedback over het platform zal daarom enorm welkom zijn.

Het hele team dankt jullie alvast voor het vertrouwen!


Interesse om je verblijf bij ons als test aan te bieden? Registreer je tweede verblijf!

Maak je verhuurder account aan

 

Waarom mijn tweede verblijf plaatsen op strandverblijf.be

1. Géén commissie en 1 jaar gratis te gebruiken!

Dit platform is ontwikkeld met als doel om verhuurders aan de Belgische kust te helpen met visibiliteit en het verhogen van hun huur rendement.

2. Eenvoudig beheer van je verblijf en reservaties

Belgische kust bezoekers zijn steeds op zoek naar een een aangenaam verblijf aan de Belgische kust. Strandverblijf biedt je de kans om via een gebruiksvriendelijk beheerplatform je verblijf en reservaties te beheren. Zorg ervoor dat je een aantrekkelijke tekst schrijft, enkele leuke foto's uploadt en vooral dat de informatie over je verblijf up to date is! Als je hulp nodig hebt bij een van deze zaken, kun je steeds beroep doen op ons!

3. Met Strandverblijf geniet je 2de verblijf van nóg meer visibiliteit!

Strandverblijf biedt aan verhuurders steeds in elk pakket een eigen verblijfspagina aan. Daarnaast gaan we huurders ook gerichte en persoonlijke informatie sturen over leuke activiteiten, een lekker drankje, een snel hapje of een uitgebreide maaltijd tijdens hun verblijf. Maar daarnaast zijn er ook tal van andere online advertentie mogelijkheden om je verblijf nóg meer in de kijker te zetten en dus de visibiliteit te verhogen.


Al overtuigd? Registreer je tweede verblijf!

Maak je verhuurder account aan

Mijn tweede verblijf op Strandverblijf, een zee aan voordelen

 

visibiliteit
Verhoog je visibiliteit

Via ons platform krijg je steeds de nodige visibiliteit, welk pakket je ook kiest. Afhankelijk van je pakket kun je ook extra opgenomen worden in onze nieuwbrieven, social media en blogposts om je verblijf nog een extra plekje in de kijker te geven via onze groeiende kanalen.

rendabiliteit
Gebruiksvriendelijk beheerplatform

Via je account op het beheerplatform van Strandverblijf kan je je volledige verblijfsinformatie, bijbehorende voorzieningen en reservatie aanvragen vlot beheren en op de voet volgen. Maak je verblijf zo aantrekkelijk mogelijk met goede foto’s en leuk geschreven teksten!

gerichte marketing
Helpdesk

Voor allerhande vragen betreffende het beheerplatform, reservaties en de website kun je beroep doen op onze helpdesk. Ons team informeert je graag over de mogelijkheden die je binnen ons platform hebt.

 
 

 

Volledig gratis voorlopig en we helpen met de opstart!

Corona gooide voor iedereen roet in het eten en door het platform 1 jaar gratis ter beschikking te stellen aan testers willen we ons steentje bijdragen aan de community. Testers van ons platform genieten een heel jaar lang van een gratis account dat ten alle tijde gestopt kan worden! We helpen je graag met:

  • het creëren van een account op Strandverblijf
  • het instellen van je accountgegevens
  • telefonische opleiding van het beheerplatform
 

Start vandaag nog met Strandverblijf.

Maak je verhuurder account meteen aan!


Wens je meer informatie te ontvangen, contacteer ons telefonisch via +32 (0)89 44 92 92 of per mail via hallo@strandverblijf.be.