Waarom mijn zaak plaatsen op www.strandverblijf.be

1. Registreer uw zaak gratis!

Dit platform is ontwikkeld met als doel om zaakvoerders aan de Belgische kust te helpen met visibiliteit en het verhogen van het rendement. Plaats een leuke foto, introductie tekst en praktische informatie zodat bezoekers uw zaak online terugvinden alvorens hun bezoek. Het beste van alles? Dit kan geheel gratis!

2. Beheer uw zaak en bied kwalitatieve informatie aan potentiële bezoekers!

Belgische kust bezoekers zijn steeds op zoek naar leuke activiteiten, een lekker drankje, een snel hapje of een uitgebreide maaltijd. Met Strandverblijf geven we u de kans om kwalitatieve informatie te verspreiden. Zorg ervoor dat u een aantrekkelijke tekst schrijft, een leuke foto uploadt en vooral dat de praktische informatie up to date is over uw zaak! Alleen zo kan u er zeker van zijn dat bezoekers ook effectief uw zaak terugvinden, zowel online voor hun bezoek en tijdens hun bezoek!

3. Met online adverteren geniet uw zaak van nòg meer visibiliteit!

Strandverblijf biedt aan zaakvoerders, naast de vermelding, ook de mogelijkheid aan om via online adverteren hun zaak nòg meer in de kijker te zetten en dus de visibiliteit te verhogen. We splitsen dit op in 3 paketten, telkens met hun eigen voordelen en termijnen van 6 of 12 maanden,  gaande van advertenties tot een persoonlijk bezoek aan uw zaak om een professionele blogpost op te stellen en nog meer visibiliteit te garanderen via onze social media kanalen.


Al overtuigd? Registreer uw zaak gratis!

Maak je zakelijk account meteen aan

Mijn zaak op Strandverblijf, een zee aan voordelen

 

visibiliteit
Verhoog uw visibiliteit

Door het vertonen van uw zaak op ons platform, wordt uw visibiliteit bij toeristen én bij verhuurders aan de Belgische Kust verhoogd.

rendabiliteit
Verhoog uw rendement

Meer visibiliteit en het verspreiden van kwalitatieve informatie naar het juiste doelpubliek, namelijk toeristen en verhuurders aan de Belgische Kust, resulteert in een verhoging van uw rendement..

gerichte marketing
Gerichte digital marketing

Of u nu alleen in de zomermaanden of uitsluitend gedurende het weekend gasten accepteert, bij strandverblijf  beslist u zelf wanneer u gasten wilt.

Afbeelding op strandverblijf.be
Levenslange samenwerking

Graag zijn wij betrokken in een levenslange samenwerking. Regelmatig doen wij bijvoorbeeld allerhande acties op sociale media, wat voor u ook weer een win-win situatie kan zijn.


 

Online advertentie mogelijkheden

Basispakket

Wanneer u kiest voor het basispakket, vertonen wij uw zaak op ons platform met een detailpagina bestaande uit een kwalitatief aangeleverde foto en een korte introductie. Uw zaak krijgt het ‘Strandverblijf Approved’-label en u ontvangt een starterspakket met o.a. een sticker en brochures. Daarnaast wordt uw advertentie op willekeurige momenten getoond op het contentplatform, waar één kustgemeente naar keuze aan gelinkt is.

Afbeelding op strandverblijf.be

Normaal pakket

Kiest u voor het normaal pakket? Dan vertonen wij uw zaak op ons contentplatform met een detailpagina bestaande uit kwalitatief aangeleverde foto’s en uitgebreide inhoud (o.a. openingsuren, tarieven, menukaart, doelpubliek, ...). Uw zaak krijgt het ‘Strandverblijf Approved’-label en u ontvangt een starterspakket met o.a. een sticker en brochures. Uw advertentie wordt op willekeurige momenten getoond op het contentplatform, waar twee kustgemeentes naar keuze aan gelinkt zijn. Kiest u voor een pakket van 6 maanden, dan wordt uw zaak één keer opgenomen in een mailing van Strandverblijf. Voor een pakket van 12 maanden wordt dit twee keer.

.

Afbeelding op strandverblijf.be

Exclusief pakket

Bij het exclusief pakket wordt het normaal pakket uitgebreid met advertenties gelinkt aan drie kustgemeentes naar keuze. Kiest u voor een pakket van 6 maanden, dan wordt uw zaak twee keer opgenomen in een mailing of social media post van Strandverblijf. Voor een pakket van 12 maanden wordt dit vier keer en schrijven we een exclusief blogbericht over uw zaak aan de Belgische Kust. Boeken er nieuwe huurders een appartement in uw kustgemeente? Dan raden wij hen aan zeker eens een bezoekje aan uw zaak te brengen.

Afbeelding op strandverblijf.be

Start vandaag nog met adverteren.

Maak je zakelijk account meteen aan!

Onze pakketten op een rijtje

 


Basis 


Normaal


Exclusief 

      BESTE DEAL
€ 29,-

per maand

€ 25,-

per maand

€ 49,-

per maand

€ 45,-

per maand

€ 59,-

per maand

€ 50,-

per maand

Voor 6 maanden
 Voor 12 maanden
Voor 6 maanden
  Voor 12 maanden
 Voor 6 maanden
Voor 12 maanden

 

Detailpagina met korte intro
-
Willekeurig geplaatste advertentie bij 1 kustgemeente
-
Starterspakket
-
'Strandverblijf Approved'-label

 

Detailpagina met kwalitatieve informatie
-
Willekeurig geplaatste advertentie bij 2 kustgemeenten
-
1 of 2 keer opname in mailing of social media post
-
Starterspakket
-
'Strandverblijf Approved'-label

 

Detailpagina met kwalitatieve informatie
-
Willekeurig geplaatste advertentie bij 3 kustgemeenten
-
3 of 4 keer opname in mailing of social media post
-
Doorverwijzing van nieuwe huurder
-
Starterspakket
-
'Strandverblijf Approved'-label 


Wenst u een gedetailleerde prijsopgave of meer informatie te ontvangen, contacteer ons telefonisch via +32 (0)89 449 292 of per mail via hallo@strandverblijf.be.