'Compassie. De geschiedenis van het machinegeweer' – NTGent & Milo Rau [AFGELAST] 27/03 - Theatervoorstelling in Blankenberge

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Cultuurcentrum Blankenberge annuleert al haar podiumvoorstellingen, cursussen en lezingen vanaf 14.03, en dit zeker tot en met 19.04.

De afgelastingen kaderen in de preventieve maatregelen die werden genomen door de Nationale Veiligheidsraad om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via cultuur@blankenberge.be.

________________

Milo Rau, baanbrekend theatermaker en artistiek directeur van stadstheater NTGent, reisde via vluchtelingenroutes door het Midden-Oosten en conflictgebieden in Congo. Daar sprak hij hulpverleners, geestelijken, vluchtelingen en oorlogsslachtoffers.

Hoe kunnen we de ellende van anderen verdragen en waarom kijken we ernaar? Waarom weegt één dode aan de poorten van Europa zwaarder dan duizend doden in de Congolese burgeroorlog?

Actrices Els Dottermans en Olga Mouak gidsen het publiek naar de grenzen. Van landen. Van medeleven. Een onthutsende semidocumentaire dubbelmonoloog.
Een genadeloze kritiek op hoe Europa met humanitaire problemen omgaat. Aardedonker, maar fascinerend theater. – De Morgen

CC Blankenberge – Saveryszaal

Inleiding om 19 : 15

Taal : Nederlands en Frans
Boventiteling : Nederlands, Frans en Engels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "'Compassie. De geschiedenis van het machinegeweer' – NTGent & Milo Rau [AFGELAST]"

Prijsklasse Gratis
Datum Vr 27 maart 2020 20:00 - 22:30
Locatie
Cultuurcentrum Blankenberge (Casinogebouw)
Zeedijk
8370 Blankenberge
Routebeschrijving