Hoe bespaar je op een dagje Belgische kust?

Hoe bespaar je op een dagje Belgische kust?Randparkings

In verschillende kustgemeenten heb je randparkings waar je gratis kunt parkeren. Je moet dan wel een stukje verder lopen dan bij een betaalparking, maar zo bespaar je wel heel wat parkeergeld!

Ontdek waar de gratis parkings zijn in elke kustgemeente

De Kustpas

KustpasMet de Kustpas krijg je kortingen bij verschillende attracties aan de Belgische kust. Je kunt deze krijgen bij de toeristische dienst in elke kustgemeente (en deelgemeenten) en bij verschillende attracties en musea.

 Ontdek welke kortingen je kunt krijgen

De Museumlijn

Wist je dat je met je vervoersbewijs van De lijn bij de musea op de Museumlijnroute kortingen kan krijgen?

Ontdek meer

Combitickets

Serpentarium en Sea Life Combi

 

Serpentarium + Sea Life – Blankenberge

Ben je in Blankenberge of omstreken en wil je graag Sea Life en het Serpentarium ontdekken? Door een combiticket te kopen betaal je € 20,50 in plaats van € 30,00 en bespaar je dus € 9,50!

Ten Duinen Abdijmuseum en Navigo museum

 

Musea Koksijde – Koksijde 

Met het combiticket Musea Koksijde kun je het Abdijmuseum Ten Duinen en het NAVIGO-museum bezoeken voor € 11,00 in plaats voor € 14,00. Wil je een familieticket (2 ouders en kinderen t.e.m. 18 jaar)? Dan kost dat je € 24,00 in plaats van € 30,00!

Meer over Musea Koksijde

Museumpas

 

Museumpas Koksijde - Koksijde

 Wil je naast het Abdijmuseum en het NAVIGO museum ook nog het Paul Delvauxmuseum in Sint Idesbald bezoeken, dan kom je goedkoper uit met de museumpas. De pas kost €18 euro en je bespaart dan € 3,00.

Meer over de Museumpas 

Raversyde

 

Atlanktikwall + Anno 1465 - Oostende

Om de Atlantikwall en Anno 1465 op het Domein Raversyde te bezoeken koop je best een combiticket: dat kost je € 10,00 in plaats van € 14,00.

 

 

 

Plopsaland + Plopsaqua – De Panne

Geniet met de kinderen van een leuk dagje zwemmen in Plopsaqua én een dagje Plopsaland! Voor € 46,50 kun je beide parken bezoeken*. Je bespaart dan € 10,00.

*binnen een tijdsperiode van 4 dagen

Meer info en tickets

De Kusttram +

Met dit combiticket van De Lijn krijg je toegang tot de verschillende partners van De Lijn: Plopsaland De Panne, Plopsaqua, Sea Life, Sun Parks Aquafun en zelfs het Zandsculpturenfestival! 

Meer over Kusttram +


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer