7 x uitgaan aan de Belgische kust

7 x uitgaan aan de Belgische kustHeb je zin in een feestje, maar weet je niet waar je terechtkunt tijdens je verblijf aan de Belgische kust? Hier zijn enkele adresjes voor een (on)vergetelijk nachtje uit aan de Belgische kust.

Flight 90 in Oostende

Maak je klaar voor een dolle vlucht bij  Flight 90 in Oostende: de club neemt je mee op wereldreis. Elk weekend zijn er andere thema's aan de beurt en af en toe wordt er ook wel een throwback naar de 90's gedaan. 

Monacoplein 2-9, 8400 Oostende - Ontdek de programmatie hier

The Newport Times in Nieuwpoort

Ben je eerder een tooghanger, dan is The Newport Times in Nieuwpoort jouw ding: deze bruine kroeg organiseert geregeld optredens. Gezellig babbelen met vrienden is altijd wel tof, zeker als je elkaar nog kunt verstaan!

Langestraat 64, 8260 Nieuwpoort

Yssi’s in Knokke

Overdag kun je er lekker eten, maar na 22:00 wordt bij Yssi's in Knokke alles aan de kant geschoven en gaan de voetjes van de grond. Dj's zorgen voor de nodige ambiance in de zaak en de cocktails helpen je om de wereld toch dat beetje beter te zien (of de grond van dichtbij te zien).

Lippenslaan 62, 8300 Knokke-Heist - Website

L’Apereau in Blankenberge

Proef van de "Signature Cocktails" van Jeroen Van Hecke bij L'Apereau in Blankenberge. De Basil Bergamot is zelfs een prijswinnende cocktail, die de juiste balans tussen zoet en zuur weet te vinden. 

De Smet de Naeyerlaan 53 - Website

I AM CHAUD in Oostende

Klaar voor een feestje? I AM CHAUD in Oostende organiseert de zotste feestjes in het weekend, met  muzikale gasten zoals Lil kleine, Sevn Alias, Woodie Smalls en nog veel andere. 

Langestraat 24, 8400 Oostende - Ontdek de programmatie

Clapotis in De Panne

Durf jij het aan om een van de vlammende shotjes te proberen bij Clapotis in De Panne? Op een zwoele zomeravond kun je van de zonsondergang genieten op het strand en soms ook een fuif meepikken in het weekend.

Zeedijk 35, 8660 De Panne - Website

De Viking in Oosduinkerke

In Oostduinkerke dorp kun je in het weekend lekker losgaan in De Viking tot in de vroege uurtjes. Ook op woensdagen zijn ze niet vies van een feestje. Wie weet word  jij wel op de Facebookpagina van De Viking vereeuwigd met een leuke foto!

Leopold II laan 112, 8670 Oostduinkerke (Koksijde) - Website

The Pharmacy in Knokke

Misschien wel de bekendste cocktailbar van de kust: bij The Pharmacy in Knokke kun je terecht voor de lekkerste cocktails in een originele setting. Voor de trendsetters en cocktailliefhebbers is dit the place to be in Knokke!

Elizabetlaan 178, 8300 Knokke-Heist - Website

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer