De lekkerste visrestaurants

De lekkerste visrestaurantsOp restaurant gaan aan de kust betekent meestal een lekker stukje vis naar binnen spelen. Hier zijn enkele adresjes die goed scoren bij iedereen. 

Martin’s Visrestaurant in Zeebrugge

De Belgische visklassiekers zijn van de partij op het menu van Martin’s Visrestaurant in Zeebrugge. Sliptongetjes, oesters, verse garnaalcocktail en nog vele andere lekkernijen uit de Noordzee zorgen ervoor dat je niet kunt kiezen!

Sint-Donaaskerkstraat 19, 8380 Zeebrugge - Meer info

Aan Tafel in Wenduine

Reserveer alvast een plaatsje, want bij Aan Tafel in Wenduine zijn er slecht 25 plaatsen. Het restaurant ligt vlak langs de viswinkel, dus versheid primeert bij Aan Tafel.

Kerkstraat 55, 8420 De Haan - Meer info

’t Vistrapje in Oostende

’t Vistrapje werd toepasselijk zo genoemd omdat het tegenover de Vistrap in Oostende ligt. Het smakenpalet mag er zijn, vooral het Gourmetmenu valt in de smaak bij de meesten.

Visserskaai 37, 8400 Oostende - Meer info

Bartholomeus in Knokke

Voor wie graag een beetje meer betaalt voor de heerlijkste vis, zit je bij sterrenrestaurant Bartholomeus in Knokke wel goed. De chef gebruikt uitsluitend de beste en meest verse producten bij de bereiding van de gerechten en dat proef je.

Zeedijk-Heist 267, 8301 Heist (Knokke) - Meer info

Cabo in Blankenberge

In het trendy interieur van Cabo in Blankenberge kun je niet enkel genieten van een lekker stukje vis, maar ook van een prachtig uitzicht op de havengeul en de jachthaven.

Wenduinse Steenweg 1, 8370 Blankenberge - Meer info

Marquize in Westende

Zeetong met handgesneden frietjes, zeebaars met king krab en schaaldierenjus,… dat zijn enkele van de lekkere visgerechtjes die je kunt krijgen bij Marquize in Westende. De setting is traditioneel, maar de gerechtjes zijn een streling voor het oog.

Henri Jasparlaan 175, 8434 Westende - Meer info


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer