De beste weer apps en websites

De beste weer apps en websites 

Meteovista

Op Meteovista vindt je de weersvoorspellingen tot 14 dagen terug. Met hun app Weeronline kun je gemakkelijk meldingen instellen voor het weer van de dag, de neerslag en weerwaarschuwingen. Momenteel is deze functie in onderhoud, dus eventjes geduld!

Download de app

Voor iOS
Voor Android

Buienradar

Word je overvallen door een regenbui tijdens je verblijf aan de Belgische kust of wil je weten wanneer het gaat regenen zodat je een goede schuilplaats kunt vinden? Met Buienradar weet je snel wanneer en hoelang het zal regenen. Je kunt Buienradar ook altijd binnen handbereik hebben door de app te downloaden!

Download de app

iOS
Android

AccuWeather

AccuWeather laat je niet enkel de voorspellingen zien, maar geeft je ook een overzicht van de voorbije maanden en zo kan je zien hoe de temperaturen waren ten opzichte van historische cijfers. Niet echt handig om zo te kunnen weten of je zonnig weer kan verwachten aan de kust, maar toch een leuk inzicht!

Download de app

iOS
Android

Website van Meteo

Meteo

De officiële site van het KMI in België laat je in een oogopslag zien wat voor weer het wordt aan de kust! Ook op deze website kan je de weersvoorspellingen tot 14 dagen bekijken.

Website van Windguru

Windguru

De Hongaarse site Windguru vertelt je niet enkel de temperaturen, maar ook de golfrichting, de windsnelheid en de windrichting. Het lijkt misschien een beetje onoverzichtelijk, maar eens je doorhebt waar alles staat, is het kinderspel!

*** Niet elke website of app is even betrouwbaar. Maar ook de weermannen en -vrouwen zitten er wel eens naast! Je kunt ook altijd de webcams van de kust opzoeken voor je vertrekt naar zee ***


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer