Waarom je een ticket voor Bomboclat zou moeten kopen

Waarom je een ticket voor Bomboclat zou moeten kopen


3 dagen dansen op wereldmuziek met de voetjes in het zand: dat is Bomboclat. Het weer kan soms een spelbreker zijn, maar op Bomboclat zorgen ze ervoor dat je wel lekker droog blijft, met voldoende schuilplaatsen. Reggaevibes en hip-hoptunes, meer moet dat niet zijn!

Nog niet overtuigd? Hier zijn nog enkele redenen om naar Bomboclat te gaan!

Tickets bandje knippen

Het kost geen stukken van mensen

In tegenstelling tot de grote festivals, is Bomboclat niet duur. De toegangsprijs varieert van dag tot dag, maar een combiticket is slechts …€ Je moet wel eventueel camping erbij nemen en natuurlijk eten en drinken. Maar voor 10€ krijg je een lekkere homemade iced tea en een portie patatas bravas met chili mayo en gewone mayo!

Speeltuin Bomboclat

Ook voor kinderen

Voor de kinderen is er een aparte ruimte waar ze kunnen spelen en hun gezicht kunnen laten schminken.

Patatas bravas met chilimayo en homemade iced tea

Anders eten

Proef een beetje van de wereld! Patatas Bravas met chilimayo, Creoolse plaat,... op Bomboclat krijg je geen frietjes en pizza, maar wel heel wat lekkers! Naast frisdrank heb je trouwens ook de optie om warme dranken of homemade Iced Tea te krijgen!

Dexpediteurs op Bomboclat 2018

Wereldartiesten

Op de tweede editie van Bomboclat was Gyptian de headliner. Daarnaast is er ook nog heel wat nationaal én internationaal talent te ontdekken op 3 verschillende podia!

Standje met armbandjes op Bomboclat

Je kunt een mooi souvenir meenemen

Op het festivalterrein zijn er ook verschillende standjes waar je handgemaakte hebbedingetjes kunt kopen, vaak met een Caraïbisch tintje.

Kortom: de perfecte manier om de zomer af te sluiten

Je bent waarschijnlijk al terug van vakantie omdat school stilaan terug gaan beginnen, maar in Zeebrugge kun je tijdens Bomboclat dat vakantiegevoel nog een beetje behouden!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer
x

Winternieuwtjes over de Belgische kust? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Winternieuwtjes over de Belgische kust? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!