5 redenen om in de herfst naar de Belgische kust te gaan

5 redenen om in de herfst naar de Belgische kust te gaanHet zomerseizoen is voorbij en het wordt alweer wat frisser. De herfst staat voor de deur en het grijze weer zorgt vaak voor een dipje, dus waarom niet je batterijen opladen aan zee?

Trap naar het strand in Blankenberge

Genieten van de zee zonder de hordes mensen

Bij slechter weer zie je geen kat op de zeedijk wandelen, maar zolang het droog blijft is het best fijn om rond te lopen aan de Belgische kust. Als de wind je om de oren slaat, geen nood, daar bestaan sjaals en mutsen voor. Als het zonnetje even komt piepen is het natuurlijk nog beter!

Schoenen in de blaadjes herfst

Kleurenpracht aan zee

Herfst betekent bonte kleurtjes in de bomen en struiken. Geniet van een herfstwandeling doorheen de verschillende natuurreservaten aan de Belgische kust of maak een fietstochtje! Die natuur vind je niet snel in het binnenland!

Hangtime trampolinepark Oostende

Genoeg indoor activiteiten

Je kunt niet zwemmen en het kan nogal eens druilerig zijn. Wat dacht je van een spelletje indoor minigolf, of zwemmen in een van de zwembaden aan de kust? De Belgische kust is meer dan alleen de zee!

Kinderen met vonkjes en pompoen in het donker

Griezelen aan zee

De kustgemeentes zorgen ervoor dat er met Halloween altijd wel iets te doen is. In Blankenberge heb je Griezelstad met een heuse Halloweenparade en in Middelkerke heb je Doodleuk

Ontdek nog meer leuke Halloweenactiviteiten aan zee!

Hond op de golfbreker aan zee

Hondjes mogen weer op het strand

In de meeste kustgemeenten zijn honden na het seizoen terug toegelaten op het strand. Niet onlogisch, want er liggen geen massa’s toeristen meer op het strand. Check even of je wel degelijk op het strand mag met je trouwe viervoeter!

 

 

 

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer