6 x trouwen aan zee

6 x trouwen aan zeeTrouwen aan zee: je denkt meteen aan witte stranden en hemelsblauw water en natuurlijk heel veel zon. Aan de Belgische kust is dit niet altijd het geval, maar een huwelijk aan zee heeft zo zijn charmes. Je mag niet zomaar op het strand trouwen maar er zijn wel een aantal mooie locaties aan de kust waar dit wel kan.

Surfer's Paradise in Knokke-HeistEen surfclub als huwelijkslocatie is wel heel origineel: je zit letterlijk op het strand en aan het water, dus dichter bij de zee kan het niet!  Meer info Foto: DNLS

Surfer's Paradise in Knokke-Heist

Een surfclub als huwelijkslocatie is wel heel origineel: je zit letterlijk op het strand en aan het water, dus dichter bij de zee kan het niet! 

 

Meer info

 

Foto: DNLS

Belgium Pier in BlankenbergeTrouwen op de iconische pier? Dat kan niet iedereen zeggen! Je hebt een prachtig zich op zee, een prachtige setting en je hoeft zelfs geen fotolocatie te zoeken want de pier is al mooi op zich!  Meer info Foto: DNLS

Belgium Pier in Blankenberge

Trouwen op de iconische pier? Dat kan niet iedereen zeggen! Je hebt een prachtig zich op zee, een prachtige setting en je hoeft zelfs geen fotolocatie te zoeken want de pier is al mooi op zich!

 

 

Meer info

 

Foto: DNLS

Thermae Palace in OostendeZicht op zee? Check! Luxueuze zaal? Check! In de Koningin der Badsteden zijn er enkele mooie trouwzalen, maar Thermae Palace is een van de weinigen die dicht genoeg bij het strand zit. Meer info Foto: ©Pieter Dhoop via Salino 

Thermae Palace in Oostende

Zicht op zee? Check! Luxueuze zaal? Check! In de Koningin der Badsteden zijn er enkele mooie trouwzalen, maar Thermae Palace is een van de weinigen die dicht genoeg bij het strand zit.

 

Meer info

 

Foto: ©Pieter Dhoop via Salino

 

Calypso in KnokkeDe trendy Calypso bar fungeert ook als event hall en je krijgt er een mooi zicht op de Noordzee bij. De ruimte is al heel mooi aangekleed, dus veel decoratie moet je al niet meenemen. Meer info Foto: Salino

Calypso in Knokke

De trendy Calypso bar fungeert ook als event hall en je krijgt er een mooi zicht op de Noordzee bij. De ruimte is al heel mooi aangekleed, dus veel decoratie moet je al niet meenemen.

 

Meer info

 

Foto: Salino

Strandpaviljoen

Strandpaviljoen "De Branding" in Zoutelande (Nederland)

"Ik ben blij dat je hier bent?" Het loont soms wel de moeite om even te gaan piepen bij onze buren als het om een mooie kustlocatie gaat. Alleen moet je niet voortdurend 'Zoutelande' draaien tijdens het feest.

 

Meer info

 

Foto: Salino

Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken!

Het strand

Je hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken!

Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken! Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken! Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken! Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken! Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken! Het strandJe hebt een tent nodig, stoelen en tafels en misschien ook best een vloer die je over het losse zand kunt plaatsen. Gelukkig moet je niet zelf alles plannen: Flanders Eventmaker of Smile Outdoor doen alles voor jou om jouw bruiloft prachtig en onvergetelijk te maken!

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer