Oktoberfoor in Oostende

Oktoberfoor in OostendeDe Oktoberfoor in Oostende is er weer! De jaarlijkse kermis wordt feestelijk geopend met een stoet waar reus James de blikvanger is. Met meer dan 74 attracties verspreid over 4 verschillende pleinen is het een kermis in Oostende om ù tegen te zeggen! Ook dit jaar staan er terug een aantal nieuwe attracties zoals de ‘Walking Dead’, een griezelig spookkasteel en de ‘Lambada’ op het Wapenplein. Op de Groentemarkt kun je je uitleven op de ‘Flying Jump’ en op het Mijnplein is de spectaculaire ‘Tiki Party’ terug van weggeweest.

Oktoberfoor Oostende

Een heuse kermisstoet

Reus James doet al even mee aan de stoet en dit jaar is ook niet anders! Stap ook mee in de openingsstoet op 4 oktober 2019 tot 3 november 2019 en krijg een kaartje waarmee je voor elke attractie € 1,- per rit betaalt! Afspraak om 17:00 aan de Zeedijk t.h.v. De Drie Gapers.

Met de kinderen naar de Oktoberfoor

De jaarlijkse oktoberkermis in Oostende is ideaal voor een leuk moment met het gezin te beleven. Op 29 oktober, tijdens de herfstvakantie, kan je zelfs genieten van de Oostendse foor aan een verminderd tarief. Oostende is dus ook tijdens de herfstvakantie de ideale uitvalsbasis voor een leuk verblijf aan zee!

Halloween op de Oostendse foor

Omdat Halloween nu eenmaal in oktober valt, zal de Oktoberfoor in Oostende ook in een enge sfeer worden gehuld tijdens deze feestdag. De attracties worden extra uitgedost, er wordt snoep uitgedeeld, er zijn live-acts en je kunt je zelfs laten schminken! Zeker de moeite om tijdens Halloween ook even in Oostende langs te gaan.

Waar?

Het Wapenplein (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein en Ostend Parking David
De Groentemarkt (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein en parking Visserskaai
Het Mijnplein (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein
Het St. Petrus-en-Paulusplein (dichtstbijzijnde parking: Q Park Churchill en parking Oostende Zee)

Wanneer is het oktoberfoor?

De oktoberkermis gaat door van vrijdag 04 oktober 2019 tot zondag 3 november 2019


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer