Oktoberfoor in Oostende

Oktoberfoor in OostendeDe Oktoberfoor in Oostende is er weer! De jaarlijkse kermis wordt feestelijk geopend met een stoet waar reus James de blikvanger is. Met meer dan 74 attracties verspreid over 4 verschillende pleinen is het een kermis om ù tegen te zeggen!

Oktoberfoor Oostende

Een heuse kermisstoet

Reus James doet al even mee aan de stoet en dit jaar is ook niet anders! Stap ook mee in de openingsstoet op 5 oktober 2018 en krijg een kaartje waarmee je voor elke attractie € 1,- per rit betaalt! Afspraak om 17:00 aan de Zeedijk t.h.v. De Drie Gapers.

Er even tussenuit

Ideaal om met de kinderen er even tussenuit te knijpen in de herfstvakantie: op 29 oktober geniet je van de kermis aan een verminderd tarief. Visjes vangen, ballonnetjes schieten of in één van de wilde attracties kruipen, alles is er voor een leuk verblijf aan zee!

Halloween op de foor

Omdat Halloween nu eenmaal in oktober valt, zal de Oktoberfoor ook in een enge sfeer worden gehuld tijdens deze feestdag. De attracties worden extra uitgedost, er wordt snoep uitgedeeld, er zijn live-acts en je kunt je zelfs laten schminken! Zeker de moeite om tijdens Halloween ook even in Oostende langs te gaan.

Waar?

Het Wapenplein (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein en Ostend Parking David
De Groentemarkt (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein en parking Visserskaai
Het Mijnplein (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein
Het St. Petrus-en-Paulusplein (dichtstbijzijnde parking: Q Park Churchill en parking Oostende Zee)

Wanneer?

5 oktober 2018 tot 4 november 2018


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer