Oktoberfoor in Oostende - AFGELAST

Oktoberfoor in Oostende - AFGELASTDe Oktoberfoor in Oostende is er weer! De jaarlijkse kermis wordt feestelijk geopend met een stoet waar reus James de blikvanger is. Met heel wat attracties verspreid over 4 verschillende pleinen is het een kermis in Oostende om ù tegen te zeggen! 2020 is omwille van Covid-19 een speciaal jaar, maar Stad Oostende en de foorkramers doen er alles aan om van deze Oktoberfoor toch een succes te maken.

Om alles coronaproof te laten verlopen, gelden enkele maatregelen. Zo zal een mondmasker verplicht zijn op alle kermisattracties, op de pleinen wordt een circulatieplan ingevoerd met beperkte in- en uitgangen en het maximum aantal bezoekers op elk plein is beperkt tot 400 bezoekers. Er zal daarnaast bij elke attractie ontsmettingsgel beschikbaar zijn en de foorkramers moeten beschermend materiaal dragen.

Oktoberfoor Oostende

 

Met de kinderen naar de Oktoberfoor

De jaarlijkse oktoberkermis in Oostende is ideaal voor een leuk moment met het gezin te beleven. Op 29 oktober, tijdens de herfstvakantie, kan je zelfs genieten van de Oostendse foor aan een verminderd tarief. Oostende is dus ook tijdens de herfstvakantie de ideale uitvalsbasis voor een leuk verblijf aan zee!

Halloween op de Oostendse foor

Omdat Halloween nu eenmaal in oktober valt, zal de Oktoberfoor in Oostende ook in een enge sfeer worden gehuld tijdens deze feestdag. De attracties worden extra uitgedost, er wordt snoep uitgedeeld, er zijn live-acts en je kunt je zelfs laten schminken! Zeker de moeite om tijdens Halloween ook even in Oostende langs te gaan.

Waar?

Het Wapenplein (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein en Ostend Parking David
De Groentemarkt (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein en parking Visserskaai
Het Mijnplein (dichtstbijzijnde parking:Indigo Parking Mijnplein
Het St. Petrus-en-Paulusplein (dichtstbijzijnde parking: Q Park Churchill en parking Oostende Zee)

Wanneer is het oktoberfoor?

De oktoberkermis gaat door van vrijdag 09 oktober 2020 tot zondag 8 november 2020

Uitgebreide openingstijden

Om het aantal bezoekers te spreiden wordt gewerkt met uitgebreide openingstijden. De kermis zal open zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 16 tot 19.30 uur, op woensdag van 14 tot 19.30 uur, op vrijdag: van 16 tot 22 uur, op zaterdag van 14 tot 23 uur en op zondag van 14 tot 19.30 uur. Tijdens de herfstvakantie blijven de attracties op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open tot minimum 21 uur.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer