Een romantisch avondje uit in iedere Belgische Kustgemeente

Een romantisch avondje uit in iedere Belgische KustgemeenteBij een gezellig weekendje aan zee horen niet alleen lange strandwandelingen maar zeker ook een romantisch avondje uit! Waar je terecht kan om samen te genieten hebben wij voor jou opgezocht.

De Panne

Eén van de beste restaurants van De Panne is  Hostellerie Le Fox. Stéphane Buyens werkt met streekproducten en zorgt voor de perfecte combinatie tussen klassiek en modern. Je kan er niet enkel eten maar ook verblijven! “Don’t drink and drive but stay a night”, luidt het bij Hostellerie Le Fox.

Waar Walckierstraat 2 8660 De Panne, www.hotelfox.org
 

Nieuwpoort

Zin in een Italiaans avondje? Bij trattoria Botticelli ben je aan het juiste adres. Je mag hier verwachten dat je “la bella Italia” zal krijgen op je bord maar het  zeker ook zal beleven qua sfeer!

Waar? Albert I laan 197 8620 Nieuwpoort, www.botticelli.be

Koksijde - Oostduinkerke

Voor wie een unieke beleving wil, is de Normandie de plek bij uitstek! Je kan er niet enkel terecht voor een culinair genot maar zeker ook voor een stukje geschiedenis. De Normandie verwijst met zijn naam en vorm naar een vroegere Franse vlaggenschip. Ook leuk om te weten: Dit boothotel is een beschermd monument!

Waar? Koninklijke Baan 1 8670 Koksijde, www.denormandie.be
 

Middelkerke - Westende

Vlass kan je het best omschrijven als charmant en elegant. Er wordt veel belang gehecht aan gezelligheid. Daarom bieden Stefaan en Tineke maar een beperkt aantal plaatsen aan.  Zij serveren vis, vlees en wild dat telkens met veel passie wordt bereid. Het perfecte adres voor een romantische avond met z’n tweetjes!

Waar? Leopoldlaan 246 8430 Middelkerke, www.vlass.be

Oostende

Bajatzu is een Italiaans restaurantje gelegen in Oostende. Wie van wijn, lekker eten en gezelligheid houdt, navigeert zich dus best hier naar toe! Het is een leuke plek met een gezellige sfeer en goede prijs-kwaliteit. Een echte aanrader dus!

Waar? Kadzandstraat 12 8400 Oostende

Bredene

Ofleur biedt privé-sauna’s aan waar je met z’n tweetjes kunt ontspannen en tot rust komen. Je hebt de keuze uit de Cosy wellness en de Lounge wellness. Voor wie van gezelligheid houdt, kiest voor Cosy. Hou je meer van luxe? Dan is de Lounge iets voor jou!

Waar? Zandstraat 99 8450 Bredene, www.o-fleur.be

De Haan

Bleu Chaud ligt op enkele meters van het strand. Voor de meat lovers is dit de place to be. Je kunt genieten van een pure keuken dat met gezonde en lokale producten werkt. Bij ieder gerechtje is er een aangepaste wijn of bier. Het complete plaatje vind je dus hier!

Waar? Koninklijke Baan 15 8420 De Haan, www.bleuchaud.be
 

Blankenberge

Een gezellig avondje uit in Blankenberge?  L’apereau is een trendy bar met een internationale uitstraling. Ze werken met verse -en seizoensgebonden producten en premium merken. Onthoud dit adresje zeker als je een avondje cocktails wilt gaan sippen!

Waar? De Smet de Naeyerlaan 53 8370 Blankenberge, www.restoberbayern.be

Knokke-Heist

Yssi’s café staat voor brasserie, apero en nightlife. Een groot aanbod aan cocktails en diverse dranken. Dit is ook de plek waar je lekkere huisgemaakte burgers kunt verorberen! ‘S avonds serveren zij jou de beste muziek en special guest DJ’s!

Waar? Lippenslaan 62 8300 Knokke-Heist, www.yssiscafe.be

Zeebrugge

Viseters kunnen terecht bij Martins visrestaurant! Hier krijg je het beste seafood uit de Noordzee.

Waar? Sint-Donaaskerkstraat 19 8380 Zeebrugge, www.martinsvisrestaurant.be


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer