Gault&Millau 2019: adresjes aan de Belgische kust om te ontdekken

Gault&Millau 2019: adresjes aan de Belgische kust om te ontdekkenHet is weer zover: vanaf 6 november 2018 ligt de Gault&Millau 2019 in de rekken, met 1.400 horecazaken waar je kunt proeven van de lekkerste gerechten! Aan de Belgische kust zijn er ook een aantal restaurants, brasseries en bistro's die werden opgenomen in de culinaire gids.

Wat is Gault & Millau?

In 1965 richten Henri Gault en Christian Millau, twee restaurantrecensenten, de Gault&Millau gids op. Restaurants die in de gids verschijnen werden beoordeeld op de kwaliteit van de gerechten, maar ook op de prijs, bediening en sfeer van het restaurant. Het eten blijft natuurlijk wel het belangrijkste. Zo kunnen restaurants een score op 20 halen. 

Gault&Millau 2019 horecazaken aan de Belgische kust

Ook dit jaar staan er weer een aantal horecazaken aan de Belgische kust in de lijst. Op de kaart hieronder kun je de verschillende restaurants bekijken: klik op het Strandverblijficoontje en je kunt de score op 20 zien! 


Bron lijst Gault&Millau 2019 adressen: Focus-WTV

Bezoek de website van Gault & Millau


Ben je een van de restaurants gaan uittesten?  Stuur je beleving en eventueel foto's naar hallo@strandverblijf.be en wie weet komt jouw beoordeling wel op onze website!

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer