De 5 beste strandbars aan de Belgische Kust

De 5 beste strandbars aan de Belgische KustIt's cocktail 'o clock! Tijdens de warme zomerdagen kan je aan de Belgische Kust genieten van een lekkere cocktail of andere verfrissende dorstlesser bij tal van verschillende beach bars. De 5 beste? Die vind je hieronder! 

Blue Buddha Beachclub Oostende

Deze beach bar is één van de hipste van Oostende. Daar moet je zeker eens geweest zijn! Dit is dan ook de ideale plek om een cocktail te drinken terwijl je naar het zonsondergang kijkt. Kan het nog beter?

Blue Buddha is iedere zomervakantie open van 18 juni t.e.m. 18 september

Monroe Beach Knokke

Wie Knokke zegt, zegt Monroe beach! Dit is dé beach bar van het Zoute voor degenen die van glitter, glamour en luxe houden. Deze fancy strandbar heeft een ruime keuze aan wijnen, champagnes en cocktails. Er zit dus zeker wel iets tussen dat jij graag drinkt!

Geopend van 1 April t.e.m. 15 Oktober van 08:00u tot 20:00uKarma Beach Blankenberge

Lounge muziek op de achtergrond, een drankje in de hand en relaxen maar! Karma beach zorgt voor pure gezelligheid. Super vriendelijk personeel dat jou steeds opnieuw zal bedienen met een glimlach!

The Pharmacy Knokke

It’s cocktail O’ clock dus the Pharmacy is waar je moet zijn! Deze bar dompelt je volledig onder in de wereld van mixology. Een bezoekje aan deze cocktail bar is een beleving op zich! Ze streven naar innovatie en willen zich steeds verbeteren. Wat een spirit! Je weet dus waar je naartoe moet voor een next level cocktail.

Elke dag geopend van 18:00u t.e.m. 1:30- behalve zondag 18:00u t.e.m. 00:00u

Café Akotee De Haan

Het is uitbater Gunther Jonckheere zijn passie om Gin Tonic’s te maken. Je hebt keuze uit maar liefst 120 Gin’s en 25 Tonics. Dit is dus de plek om een lekkere cocktail te sippen! Leuk weetje: Gunther Jonckheere staat voor de tweede keer op rij in de Gin Tonic gids. En dat naast Franse, Duitse en zelfs Amerikaanse Gin bars. We mogen dus trots zijn dat ons landje één van de beste Gin bars heeft!

Elke dag geopend van 17:00u t.e.m. 02:00u

Ontdek nog meer strandbars aan de Belgische kust!

 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer