Kerstvakantie in Koksijde

Kerstvakantie in KoksijdeIn de kerstvakantie naar Koksijde? Tijdens de gezelligste periode van het jaar is het ook feesten geblazen in Koksijde! Als je benieuwd bent naar wat er allemaal te beleven valt, lees dan snel verder!

Ijspiste

Aan het gemeentehuis van Koksijde kun je vanaf zaterdag 14 december je schaatskunsten tonen op het ijs! De grote openluchtpiste is een uitstekende gelegendheid om dit te doen. Als je liever niet schaatst, of al moe bent van rondjes schaatsen, kun je altijd genieten van lekker eten en drinken aan een van de feestelijke kerststalletjes. Er worden ook geregeld liveoptredens gedaan, dus je zult je al zeker niet vervelen!

Een schaatsbeurt kost € 4,- en voor de huur van de schaatsen betaal je € 2,-. Kinderen moeten slechts € 2,- betalen.

Bos Van Commerce

Het Bos van Commerce in Oostduinkerke is in feite een leuk kerstbos waar je met de hele familie kunt deelnemen aan verschillende winteractiviteiten. Van zaterdag 21 december 2019 tot zondag 5 januari 2019 kun je op het strand van Oostduinkerke je weg banen door het kerstbos!

Ontdek alle activiteiten op de website van Koksijde

Sylvestervuren & vuurwerk

Vuurwerk strand

Een jaarlijkse traditie met een vuuracts, lekkere sprotjes, garnaalsoep en vuurwerk die start vanaf 16 op het strand. Zeker de moeite met een afsluiter van geweldig vuurwerk.

Stijlvol Shoppen

Stijlvol Shoppen Koksijde Promo Facebook Banner

Nog geen kerstcadeautjes gekocht? Geen nood: in Koksijde-Bad kun je op zaterdag 21 december 2019 ‘Stijlvol Shoppen’. Van 10:00 tot 18:00 shop je naar hartelust in de sfeervolle straten en geniet je van verschillende leuke extra’s tijdens het shoppen.

46e Winterwandeldag

Winter wandelen brug landschap

Voor de wandelliefhebbers is er op zaterdag 28 december de 46ste Winterwandeldag in Koksijde: je hebt keuze tussen een wandeling van 6 km, 10 km, 16 km, 22 km of 29 km. Op de 6 km route zijn honden meer dan welkom! De andere routes zijn al iets steviger en je wordt geleid door verschillende natuurgebieden. Na de wandeling kun je gezellig even rusten met een drankje!

De wandeltocht start om 07:00  in Sint-Idesbald, op de Strandlaan 128, 8670 Koksijde. Inschrijven is verplicht en kost € 1,00


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer