5 x gezellig fonduen met vrienden aan de Belgische kust

5 x gezellig fonduen met vrienden aan de Belgische kustMet Kerst en Nieuwjaar is het soms gezellig om even te fonduen. Als je zelf geen fondueset mee wil sleuren naar zee, check dan deze adresjes voor lekkere fondue aan de Belgische kust!

Komfoor foto
© Het Komfoor

Het Komfoor - Oostduinkerke

Bij Het Komfoor in Oostduinkerke heb je keuze uit vlees- en kaasfondue, maar vis en vlees kunnen ook op de steengril worden gebakken. Niets gezelligers dan met vrienden of familie rond de tafel te zitten en eten te delen.

Varkensvlees gesneden

’t Genoegen - Oostende

Verwacht je aan topvlees bij de fondue in ’t Genoegen in Oostende! Huisgemaakte saus, handgesneden frietjes en lekkere salades horen bij het menu.

Let op: neem zeker genoeg cash mee, met bankkaart betalen gaat niet.

Fondueschotel Eclips at Sea Oostende
© Eclips Oostende

Eclips - Oostende

Eclips in Oostende is op enkele meters van de zeedijk verwijderd en lekker dicht bij het centrum, dus qua locatie zit je al goed! Het restaurant is gespecialiseerd in fondue en gourmet, ideaal om samen met vrienden of familie tijdens de feestdagen (maar ook daarbuiten) gezellig te gaan tafelen.

WAF Knokke fondue foto
© WAF Knokke

WAF - Knokke

Bij fondue hoort soms een goed glas wijn, en dat hebben ze bij WAF in Knokke goed begrepen. Met een uitgebreide selectie aan wijnen heb je meer dan genoeg keuze voor een lekker drankje bij de fondue.

Mini steak op steen

Bayaert - Middelkerke

Bayaert in Middelkere is een klassiek fonduehuis met een authentiek en nostalgisch interieur. Voor de vleesplankjes kom je hier zeker terug!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer