Triootje aan de Westkust: Valentijn vieren in De Panne, Koksijde en Nieuwpoort

Triootje aan de Westkust: Valentijn vieren in De Panne, Koksijde en NieuwpoortLove is in the air: met Valentijn leg je elkaar toch net iets meer in de watten. In De Panne, Koksijde en Nieuwpoort slaan ze de handen in elkaar en organiseren de kustgemeenten Triootje aan de Westkust. Van 14 tot 17 februari 2019 is het Valentijnsweek aan de kust en kun je samen met je amour genieten van allerlei leuke activiteiten en "kus-me-nu's".

Met de "Kus-tram" doorheen de drie kustgemeenten

Maak op 14 en 15 februari 2019 een ritje met de enige echte 'Kus-tram'! Neen, het is niet de Kusttram maar wel een authentiek tramstel dat heerlijk romantisch wordt aangekleed! Daarnaast krijg je ook nog een lekker glaasje champagne in een uniek glas dat je nadien ook mag meenemen! Voor € 10,00 p.p. maak je een gezellig ritje met bubbels, da's toch bijna geen geld!

Hernieuw je geloften op het strand van De Panne

Wil je je huwelijksgeloften hernieuwen, maar dan op het strand? Op 14 en 16 februari 2019 kun je tijdens een ceremonie op het strand van De Panne je geloften hernieuwen met de Noordzee op de achtergrond. Geef nu toe, is er iets romantischer?

Vooraf inschrijven verplicht: mail naar
Strand nabij Canadezenplein | 8660 De Panne

Maak een ijsduik in Oostduinkerke

Toegegeven, in de ijskoude Noordzee duiken is in onze ogen niet bepaald romantisch, maar ieder zijn ding! De Knuffelduik in Oostduinkerke is niet enkel voor koppels, ook je beste vrienden mogen mee. Inschrijven kost € 5,00 en de opbrengsten gaan naar vzw. Kiekafobie.

9 februari 2019
Startschot: 14:30

Strand Oostduinkerke | 8670 Koksijde

Shoppen met een pikant kantje tijdens Chaussée d'Amour

De Zeelaan in Koksijde steekt de handen uit de mouwen en laat je op  16 februari 2019 van 16:00 tot 20:00 genieten van burlesque optredens en lingerieshows. Je man zal zeker graag mee gaan shoppen!

16:00 - 20:00
Zeelaan | 8670 Koksijde

Laat de vonken ervan af vliegen in Nieuwpoort

Samen naar omhoog staren naar het vuurwerk, het is iets uit een film. Op 16 februari 2019 is er om 18:00 in Nieuwpoort een mooi Liefdesvuurwerk. Ideaal om na het shoppen in Koksijde of de ijsduik op te warmen!

18:00
Strand t.h.v. Hendrikaplein | 8620 Nieuwpoort

Geniet van een 'kus-me-nu'

Verschillende restaurants in de kustgemeentes hebben een speciaal Kus-menu samengesteld.

Deelnemende restaurants:

Benieuwd naar wat je nog allemaal kunt doen tijdens Triootje aan de Westkust? Ontdek het volledige programma op hun website!


Officiële website Triootje aan de Westkust

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer