Valentijn aan de kust voor Happy Singles
Populaire artikels over de Belgische Kust

Valentijn aan de kust voor Happy SinglesSingle op Valentijn? De ene vindt het ergerlijk, de andere trekt er zich niets van aan. Maar het is niet eerlijk dat koppels alle fun mogen hebben op Valentijn! Verwen jezelf en je single vrienden en/of vriendinnen met een weekendje aan zee.

Genieten van de zee en de rust

Misschien vind je de Valentijnssfeer wel iets hebben, dus waarom zou je niet mee mogen doen? In Koksijde kun je jezelf (of je vriendin) trakteren op een nieuw setje lingerie of gewoon genieten van burlesque optredens tijdens Chaussée d'Amour in de Zeelaan op 16 februari 2019. 

Met vrienden uitgaan kan natuurlijk ook altijd: gewoon op café of naar de club? Er zijn toch wel wat adresjes aan de kust waar je terechtkunt voor een tof avondje uit! Gezellig cocktails achterover slaan en je niets aantrekken van iemand anders, that's the spirit

Ga een filmpje kijken! Kinepolis Oostende doet een Ladies at the Movies met als thema Valentijn en als film Trio op 5 en 6 februari 2019. Maar als je liever geen romantische films kijkt, er zijn er nog wel een paar andere in de zalen.

Happy Single events

Happy Single Lady ontbijt bij Albrecht

Promo voor Single Lady brunch bij Albrecht Oostende

Bij Albrecht Food & Coffeebar in Oostende worden happy singles op 15 februari 2019 verwend met een heerlijk ontbijtje en de beruchte 'Unicorn Chocolate milk'. Voor € 19,00 krijg je er toch wel heel wat lekkers!

Reserveren is verplicht dus reserveer nog snel! Reserveren kan via Facebook, door te mailen naar info@albrecht.be of door te bellen naar 0497 81 87 91. Haast je want vol=vol!

Single Escape bij Puzzle Escape Rooms

Promo Facebook Puzzle Escape Rooms Singles Escape

Van 8 tot 17 februari 2019 organiseert Puzzle Escape Rooms in Oostende een Single Escape: ga de uitdaging aan en wie weet kom je de liefde van je leven tegen!

Inschrijven kan nog tot 31 januari via escapedate@puzzleescaperooms.be . Vergeet zeker niet Oostende erbij te vermelden!

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer