Valentijn aan de kust voor Happy Singles

Valentijn aan de kust voor Happy SinglesSingle op Valentijn? De ene vindt het ergerlijk, de andere trekt er zich niets van aan. Maar het is niet eerlijk dat koppels alle fun mogen hebben op Valentijn! Verwen jezelf en je single vrienden en/of vriendinnen met een weekendje aan zee.

Singles kunnen met Valentijn ook genieten aan de Belgische kust!

doggie

 

Shoppen

Misschien vind je de Valentijnssfeer wel iets hebben, dus waarom zou je niet mee mogen doen? In Koksijde kun je jezelf (of je vriendin) trakteren op een nieuw setje lingerie of gewoon genieten van burlesque optredens tijdens Chaussée d'Amour in de Zeelaan op zaterdag 16 februari 2020. 

blue universe japan

 

Uitgaan

Met vrienden uitgaan kan natuurlijk ook altijd: gewoon op café of naar de club? Er zijn toch wel wat adresjes aan de kust waar je terechtkunt voor een tof avondje uit! Gezellig cocktails achterover slaan en je niets aantrekken van iemand anders, that's the spirit

wallpaper-venice-amazing-landscape

 

Bioscoop avondje

Ga een filmpje kijken! Kinepolis Oostende doet een Ladies at the Movies met als thema Valentijn en als film Ghost op 4 en 5 februari 2020. Maar als je liever geen romantische films kijkt, er zijn er nog wel een paar andere in de zalen.

wallpaper-venice-amazing-landscape

 

Heerlijk uiteten

Om te genieten van een lekker koffietje met een stuk taart of een uitgebreid diner, is het geen must om dat als koppel te doen. Je kan dat net zo goed met je beste vriend of vriendin doen en samen een leuke avond ervan maken. Strandverblijf kan je een heel aantal leuke zaken aanraden waar je hiervoor terecht kan. Neem een kijkje bij onze topzaken!

wallpaper-venice-amazing-landscape

 

Wandelen en uitwaaien

Er gaat uiteraard niets boven een wandeling en even uitwaaien aan de Belgische kust. Ideaal om te ontsnappen aan het Valentijnsgebeuren en even aan niets anders te denken dan tot rust komen. Ontdek alvast enkele leuke wandelingen aan de kust.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer