De Water- Taxi biedt jou de mogelijkheid om de Belgische Kust in al haar glorie te bewonderen

De Water- Taxi biedt jou de mogelijkheid om de Belgische Kust in al haar glorie te bewonderenWil je een romantische boottocht plannen? De Water- Taxi biedt jou de mogelijkheid om de Belgische Kust in al haar glorie te bewonderen. Tijdens de avondtocht geniet je van zonsondergang met een glaasje champagne in de hand. Hoe gezellig kan het wel niet zijn?!

De Water- Taxi is niet alleen geschikt voor koppels. Als je op zoek bent naar een familie- uitstap, is dit een aanrader!

Een echte must see zijn de zeehondjes. Je vertrekt vanuit Blankenberge of Zeebrugge om ze te spotten. Het is niet enkel tof om te doen maar het is zonder twijfel een onvergetelijke ervaring!

Je kunt er ook voor kiezen om samen naar bijvoorbeeld de wereldhaven van Zeebrugge te varen. Ook nieuwsgierig naar de haven van Antwerpen of misschien wel die van Calais? De ervaren schippers zorgen ervoor dat je ook deze kunt ontdekken!

Voor deze organisatie is niets teveel! Zelfs zakelijk vervoer behoort tot hun aanbod. Personeels- en groepsvervoer of reguliere watertaxi ritten, het kan allemaal!

Mooi weer tijdens het weekend of schoolvakantie? Voor de durvers onder ons is er het wakeboarden! Je weet dus waar je moet zijn om een super leuke dag te beleven.

Informatie over prijzen en reservaties kan je vinden op www.water-taxi.be

Haven Blankenberge - VVW Blankenberge, Steiger North Sea Boating - Wenduinse Steenweg 12, www.watertaxi.be


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer