Cinema's aan zee


Heb je tijdens je verblijf aan zee nood aan wat ontspanning of ben je op zoek naar een activiteit tijdens slecht weer? Bezoek dan eens een charmante bioscoop aan zee.
In een 5-tal kustgemeenten kan je gezellig een filmpje meepikken. 

Overzicht bioscopen aan zee

Wij sommen graag even de bioscopen aan de Belgische kust op waar je terecht kan voor een gezellige film.

 

Cinema Koksijde

Gezellig een filmpje meepikken tijdens je verblijf in Koksijde kan je bij Cinema Koksijde. Cinema Koksijde is een bioscoop aan zee met 6 zalen, net buiten het drukke centrum van Koksijde bad. Je kan hier elke dag terecht voor filmvertoningen om 20u en 22u15. Tijdens weekends, vakanties en op woensdagen start de eerste voorstelling om 14u.

Cinema Rio

Gezellig een filmpje meepikken tijdens je verblijf in De Haan? Bij cinema Rio ben je aan het juiste adres: in deze oude gezinscinema hangt een nostalgisch sfeertje en worden de nieuwste films gedraaid.

Kinepolis Oostende

Op zoek naar de "Best Movie Experience" ? Ga dan zeker eens langs bij Kinepolis Oostende. Deze cinema met 8 zalen is ook partner van Filmfestival Oostende en speelt een primordiale rol in het Oostendse leven aan zee. Deze bioscoop is ook toegankelijk voor andersvaliden.

Beverly Screens

In het hartje van Knokke-Heist kan je deze gezellige bioscoop met 4 zalen terug vinden. De bioscoop werd eerder al eens bekroond met een "Golden Mickey Award" als beste bioscoop van België en ontving al sterren zoals Colin Farrell, Jean Claude Van Damme, Matthew McConaughey,... 

Ciné city in Nieuwpoort-Stad

Ciné City is een authentieke bioscoop in Nieuwpoort-Stad. Elke eerste donderdag van de maand kan je hier een filmpje meepikken in ene origineel decor. Er zijn slechts 200 plaatsen, tickets vooraf kopen is de boodschap!

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer