6 x auto's spotten aan de kust

6 x auto's spotten aan de kustOok voor de autoliefhebbers heeft de kust heel wat te bieden. En nee, dan hebben we het niet enkel over de dure wagens in Knokke Le Zoute, maar ook over de verschillende oldtimer events aan de kust. Eigenaars treffen elkaar in de kustgemeentes om anderen mee te laten genieten van hun rijdende kunstwerkjes.

DePanne4Cars | De Panne

Het hele weekend staat in het teken van oldtimers en Defenders in De Panne: rally's, randanimatie, een kids village met elektrische defenders en meer zorgen voor een topweekendje aan zee. Als je als autoliefhebber graag je netwerk uitbreidt, noteer dan De Panne 4 Cars zeker in je agenda!

14 - 15 september 2019
Dijk, Strand en Esplanade in De Panne

Website

Nieuwpoort Driver Days | Nieuwpoort

Heb je zelf een oldtimer, dan kun je tijdens de Nieuwpoort Driver Days deelnemen aan een mooie rit doorheen de polders en de meest pittoreske wegen aan de Westkust. Als liefhebbers kun je dit weekend natuurlijk ook de oldtimers en de nieuwere modellen gaan bewonderen.

De Nieuwpoort Driver Days vinden jaarlijks in april in Nieuwpoort plaats.

Website

Zoute Grand Prix | Knokke

Misschien wel hét bekendste auto evenement van de Belgische kust: de Zoute Grand Prix is al jaren een steevaste waarde en zorgt voor heel wat ambiance. Je kunt er niet alleen de oldtimerrally meepikken, maar ook de nieuwste modellen in autoland gaan bewonderen. 

10 - 13 oktober 2019
Zeedijk Knokke-Heist

Website

Porsche Classic Coast Tour | De Haan

70 klassieke Porsches die door het pittoreske De Haan rijden, dat zie je niet elke dag. In augustus kun je in Park La Potinière terecht om de start van de rally mee te maken en zo knap opgemaakte Porsches te bewonderen.

24 augustus 2019
Park La Potinière

Website

Retro Rally | Blankenberge

Een stoet van oldtimers trekt in augustus door de straten van Blankenberge tijdens de Retro Rally! Om 10 uur kun je de start meemaken aan de pier of als je iets te laat bent, dan kun je ze over de finishlijn zien rijden bij het Casino.

18 augustus 2019
Pier Blankenberge

StreetMart & Busmeeting | Middelkerke

Voor de liefhebbers van de klassieke Volkswagenbusjes (je weet wel, die hippiebusjes) is er in Middelkerke StreetMart & Busmeeting:  naast een gezellige kunstmarkt waar je verschillende kunstenaars aan het werk kunt zien komen er ook zo'n 150 Volkswagenbusjes (type T1, T2 en T3) samen op de Zeedijk en de Strandlaan in Middelkerke. 

Dit is al voorbij, maar we houden je op de hoogte voor 2020!

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer