6 rooftop bars aan de kust om uit te testen deze zomer

6 rooftop bars aan de kust om uit te testen deze zomer



Dinner with a view: wie zegt daar nu nee tegen? Aan de Belgische kust heb je in veel restaurants zicht op de Noordzee, maar soms wil je toch een tikkeltje meer. Wat dacht je van een rooftop bar?

Panorama Gastrobar | Oostende

terras Panorama Gastrobar in Oostende

In de zomer wordt het dak van De Grote Post in Oostende omgetoverd tot een trendy loungebar met heerlijke gerechtjes van Chez Paulette. Het magnifieke uitzicht over het Leopoldpark en de "Dikke Mathille" maken dat je eten nog beter smaakt. Nu ja, dat is niet bewezen, maar de combinatie zorgt toch voor een iets specialere culinaire ervaring.

Hendrik Serruyslaan 18A - Waar is dit?
De openingsuren zijn afhankelijk van het weer
Reserveer een plaatsje

3Sixty | Knokke-Heist

Op de 4e verdieping van het Memlinc Hotel in Knokke heb je een prachtig uitzicht op het Zwin en Zeebrugge. Geen wonder dat daar de 3Sixty Sky Lounge werd geplaatst, want genieten van het uitzicht met een lekker aperitiefje in de hand, dat is toch hemels? Of gezellig met vriendinnen een cocktail gaan drinken, dat kan ook natuurlijk.

Meer info

Ferm Rooftop Terrace | Oostende

Op het dak van Ferm Clothing in Oostende kun je deze zomer terecht voor een verfrissend drankje. En ervoor of erna even shoppen in de winkel gaat natuurlijk ook!

Njord | Zeebrugge

Somersby Cyder op het terras van Njord in Zeebrugge

Het beste zicht op de jachthaven van Zeebrugge? Die heb je bij Njord, het rooftoprestaurant in het ABC-gebouw in Zeebrugge. Je leest het goed: rooftoprestaurant. Je kunt er namelijk heerlijke verse vis eten terwijl je geniet van het uitzicht. 

Rederskaai 60 bus 701
Meer info

Cappuccino Rooftop | Oostende

De ijsjesbar Cappuccino in de Kapellestraat heeft er nu ook een rooftopbar bij! Genieten van allerlei lekkere gerechten of een coupe royale met uitzicht op de stad, dat is eens iets anders. 

Meer info

Finley Rooftop Bar | Blankenberge

Geniet van de skyline van Blankenberge vanop het dak van de iconische pier! De Finley Rooftop Bar zorgt voor een heerlijk zomers gevoel met cocktails, tapas en zonsondergangen die je niet meer zult vergeten. Elke dag vanaf 16:00 tot middernacht kun je er genieten van het uitzicht en wat lekkers.

Meer info

 

Andere leuke zomerbars

Geen 360° uitzicht over de stad, maar wel een zalige plek om te loungen!

Hang Outside | Oostende

Hangout terras van Hangtime in Oostende

Het gezellige terras van trampolinepark Hangtime in Oostende verdient zeker een bezoekje! Je hebt er keuze uit verschillende snacks en dranken, maar je kunt er ook genieten van homemade limonades, mojito's én sharing plates, want sharing is caring!

Fortstraat 128b
Website

Bagatelle | Oostende

De zomerbar aan de Wellingtonrenbaan is weer open for business! Bagatelle is ook dit jaar weer een hotspot voor een cocktail, lekker eten en een gezellig onderonsje.

Koningin Astridlaan 12
Meer info


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer