5 x wellness aan de Belgische Kust

5 x wellness aan de Belgische Kust



Eventjes relaxen, wie houdt daar nu niet van?! Aan de Belgische Kust zijn er talloze mogelijkheden om te genieten en je hoofd eventjes leeg te maken. Eén daarvan is wellness. Hieronder vind je 5 privésauna's waar je in rust en privacy volop kan relaxen, enjoy!

Kaarsen handdoeken

Oesterhoeve (Shellness) in Oostende

Sinds het voorjaar van 2013 heeft Bed & Breakfast "De Oesterhoeve" een unieke privé wellness bij. Shellness beschikt over talloze faciliteiten om je te verwennen. In de sauna, het stoombad, de openlucht jacuzzi, de infraroodbank en de relaxruimte kan je helemaal tot rust komen. Het unieke kader, met een kleurrijk lichtspel en een vleugje muziek, brengt je alvast in hogere sferen.
Website

kaarsen en handdoeken wellness

Aquarelle in Koksijde

Privé Sauna Aquarelle in Oostduinkerke ligt op 2 minuutjes wandelafstand van zee, strand en duinen. De volledig vernieuwde ruimte is uitgerust met de laatste nieuwigheden op het gebied van wellness en relaxatie. Verwen jezelf en kom tot volledige rust in de privé ontspanningsruimte met tal van faciliteiten. Je wordt hier in de watten gelegd in een heerlijke sfeer omringd door luxe. 
Website

Jacuzzi wellness

O'Fleur in Bredene

In O’Fleur te Bredene staat gezelligheid voorop. In de Cosy Wellness is er een ruime inloopdouche, een turks stoombad, finse sauna, infraroodhoek en een open haard met gezellige ligzetels aanwezig. Daarnaast is er een jacuzzi die zich buiten bevindt met ook hier een gezellige zithoek. O'Fleur is een uitstekende plaats om tot rust te komen! In de Lounge Wellness geniet je in pure luxe. Alles start bij de ruime belevenisdouche. Daarnaast is er een finse sauna, infraroodhoek en unieke stoomcabine aanwezig. Ook kan je genieten van het verkwikkende zwembad aan van binnen naar buiten met ingebouwde jets en waterval. Een unieke ervaring!
Website

Sauna wellness

Sea Sauna in Wenduine

Is je eigen privé wellness appartement met panoramische finse sauna, jacuzzi met lichttherapie een onbelemmerd uitzicht op de Noordzee een droom? Vanaf nu niet meer! Boek één van de twee Sea Sauna’s op de zeedijk van Wenduine en geniet met volle teugen!
Website

wellness oliëen

Riant d'Eau in Blankenberge

Wellness Riant d’Eau is een privé wellness gelegen op de Zeedijk “boulevard” van Blankenberge. Een trendy en hedendaags design, samen met een wellness met een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Dit kan romantisch met z’n tweetjes, of met vrienden. Genieten, ontspannen en ontstressen kan er in alle rust en privacy.
Website

 

 

 

 

 

 

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer