Herfstvakantie in Knokke-Heist: Het Spruitenfestival

Herfstvakantie in Knokke-Heist: Het SpruitenfestivalKnokke pakt uit met de allereerste editie van het Spruitenfestival! Het is een evenement bedoeld voor kinderen van alle leeftijden. Plezier dus voor jong en oud én dat tijdens de herfstvakantie. Van Woensdag 30 oktober 2019 t.e.m. zondag 3 november wordt er een leuk programma voorgesteld boordevol theater, workshops, films enz. Voor ieder wat wils!

En weet je wat er nog zo speciaal is aan het spruitenfestival? Je betaalt hier niet met geld maar met… Spruitjes! Oké oké…De spruitjes betaal je op voorhand aan €2/stuk maar kan je gedurende heel het festival gebruiken. Daarnaast zijn er ook tal van activiteiten gratis. Wil jij het hele programma kennen?

Download het programmaboekje.

Met activiteiten zoals je eigen muziekinstrumenten maken met ecologisch materiaal, letterbomen puzzelen, zelf filmfragmenten leren tekenen, of leren poepdrukken (Dit is niet wat het lijkt) kan men vele kinderen bekoren. Het is dan ook een uniek festival die de verbeelding zal doen spreken en waarbij de kunstenaar in elk kind naar boven wordt gebracht.

Bezoek Het Spruitenfestival in Knokke

Wanneer: van woensdag 30 oktober 2019 t.e.m. zondag 3 november. | Uren staan vermeld in programmaboekje.
Waar: In het Cultuurcentrum de Scharpoord | Maxims Willemspad 1|8300 Knokke
Prijs: €2 per spruitje | aantal spruitjes staat vermeld in het programmaboekje.

Tickets en meer info: http://www.knokke-heist.be/spruitenfestival

 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer