Bistrot in Oostende, dé setting voor een perfect avondje uit
Featured op strandverblijf

Bistrot in Oostende, dé setting voor een perfect avondje uitAls je denkt aan jouw ultieme dagje zee, dan zullen de zon, het strand en wandelen zeker en vast op je lijstje staan. Maar de kust heeft veel meer te bieden dan dat alleen… Zo ook ’s avonds kan je er een stevig stapje zetten. En aangezien het leven al serieus genoeg is nemen we je graag mee naar de gezelligste bar in hartje Oostende.. Bistrot! Deze trendy bar opent elke dag zijn deuren voor mensen die net dat tikkeltje meer van hun avond verwachten.

Voor wie Oostende een beetje kent, is de Langestraat of het Monacoplein geen onbekende. Met zijn gezellige restaurants, bars, lunapark en museum is het ‘the place to be’ in Oostende en omstreken. Maar ook als je hier niet vaker komt, is het zeker een bezoekje waard. Wil je overheerlijke cocktails of mocktails proeven met vriend(inn)en? Of ben je op zoek naar een nachtsnack? Dan gaan de deuren van Bistrot met plezier voor je open en kunnen ze je verwennen met heerlijke beats.

Experimentele cocktails en varianten op hun best bij Bistrot in Oostende

Bistrot vernieuwt en experimenteert regelmatig met zijn drankenkaart. Onbekende cocktails, nieuwe varianten en leuk klinkende namen.. Dat staat er op het menu! Ooit al gehoord van een Lazy Buddha of een wanker? Nee? Wij ook niet…maar dat kan je er alvast bestellen. Wij willen het graag eens hebben over de Dark ’n Stormy die ze er serveren. Neen dit is geen nieuw uitgevonden cocktail… Maar met de winter op komst wel de ideale cocktail om je te ‘verwarmen’. Dark ’n Stormy is een longdrinkcocktail op basis van gember. Jammie jammie! Doe daar dan nog wat rum bij, een schijfje limoen, siroop en een heleboel ijsblokjes en klaar is kees. Er zijn vele varianten op deze cocktail maar Bistrot maakt hem bijzonder lekker en met veel liefde voor al zijn klanten. Lekker, verfrissend en oppeppend… Een echte aanrader dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
             

 

Een hapje eten en genieten van sfeervolle muziek

En niet enkel de cocktails zijn er van topkwaliteit, de pintjes staan er ook altijd koud en de keuken is er extra lang open. Van warme ribbetjes tot zuiderse tapas, het enthousiaste personeel van Bistrot bereidt het allemaal speciaal voor jou. Ideaal om je avond te starten… óf om hem af te sluiten in stijl. Iets wat zeker niet kan ontbreken in een bar als deze, is natuurlijk goede muziek. En dan hebben we goed nieuws voor jou want de DJ’s draaien er permanent muziek voor jong en oud. Uit de bol gaan is dan ook toegestaan (op eigen risico)!

Bij ons volgende bezoek aan Oostende zorgen we er bewust voor dat we een avondje vrij hebben. Zo kunnen we nog eens alle remmen losgooien en genieten van een fantastische sfeervolle avond in Bistrot. Eender welke gelegenheid is goed voor een avondje uit en na het lezen van deze blog heb je geen excuus meer om jezelf dit te ontgunnen. Zien we je daar?

 

Meer info over Bistrot te Oostende? 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer