Party Hardy aan zee op Valentijn!

Party Hardy aan zee op Valentijn!Geen lief deze Valentijn? Geen paniek! Wij hebben enkele voorstellen waar je als single ook Valentijn vieren kan. In deze leuke clubs aan de kust heb je gegarandeerd een toffe avond en wie weet loop je er wel eens een potentieel lief tegen het lijf!

Valentijnparty aan zee!

Club Chaud -  F*ck Valentine - Oostende

Als je even met je single vrienden en/of vriendinnen de Valentijndrukte wilt ontvluchten dan zijn volgende clubs misschien wel iets voor jou... Cocktails drinken op wat leuke beats in een populaire club aan zee... Dat klinkt toch als een leuk weekendje, nietwaar?

Voor de happy singles, degenen met een gebroken hart of simpelweg voor degenen die niet zo van Valentijn houden! F*ck Valentine in Club Chaud belooft een stevig feestje te worden.

Wanneer: Zaterdag 15/02/2020 vanaf 23:00
Waar: Langestraat 24 | 8400 Oostende

Meer info via de facebook pagina van Club Chaud 

Truth Night Club - Viernes Tropical - Oostende

Zwoele beats en sensuele bewegingen… Daar kan je je aan verwachten tijdens deze Viernes Tropical. Met zijn afrobeats en RnB muziek kan dit voor alle (happy) singles wel eens een spannende avond worden.

Wanneer: vrijdag 14/02/2020
Waar: Langestraat 17 | 8400 Oostende

Meer info via de facebook pagina van Truth Night Club

Lipps - Valentine’s edition - Knokke

En ook in Knokke is er een feestje in de maak. Ga je voor middernacht, dan wordt je in de watten gelegd met een roosje en lekkere cocktail! Met lege handen ga je dus zeker niet naar huis. En wie weet wat Lipps nog voor jou in petto heeft…

Wanneer: Zaterdag 15/02/2020 vanaf 23:00
Waar: Herenweg 1 | 8300 Knokke-Heist

Meer info via de facebook pagina van Lipps


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer