Wat te doen aan zee bij slecht weer tijdens de krokusvakantie?

Wat te doen aan zee bij slecht weer tijdens de krokusvakantie?Het zal je maar overkomen. Je plant ein-de-lijk een leuke uitstap naar zee tijdens de krokusvakantie en nu blijkt het weer helemaal niet mee te zitten. Naast de traditionele indoorspeeltuinen en zwemparadijzen heeft de Belgische kust nochtans een heleboel andere toffe indoor activiteiten in de aanbieding. Hier zijn onze tips!

Hangtime | Oostende

Een absolute aanrader voor alle kinderen die een beetje van actie houden. Dit indoor trampoline park biedt verschillende activiteiten aan voor jong en oud. Een klimmuur, een foampit, een kleuterzone, een relaxzone… Het is er allemaal. Daarnaast kan je ook nog genieten van enkel lekkere homemade drankjes en kleine gerechten die iedereen vast en zeker kunnen bekoren.

Adres: Fortstraat 128b, 8400 Oostende
Bezoekje plannen? Dat doe je hier via de website

Serpentarium | Blankenberge

De enige echte reptielenzoo in België. En die is absoluut een bezoekje waard. Ga op ontdekking tussen de verschillende reptielen, slangen, kikkers, spinnen, enz.  en ga je grootste angsten te lijf. Of leer simpelweg gewoon een beetje meer over de spannende reptielenwereld. Voor de grote durvers is er in de krokusvakantie ook de mogelijkheid om slangen te leren aaien. Je krijgt na afloop zelfs een  diploma ‘slangen aaien’ mee naar huis!

Adres: Zeedijk 146, 8370 Blankenberge
Wil je weten wanneer dit doorgaat? Neem dan snel een kijkje op de website van Zooserpentarium.

Bakkerijmuseum | Veurne

Een bezoekje aan het bakkerijmuseum is alles behalve een saaie bedoening. Het museum heeft enkele leuke kindvriendelijke activiteiten in petto. Zo is er een gezinszoektocht waarbij je samen op zoek kan gaan naar enkele unieke museumobjecten. Of leg je liever het doe-parcours af van Tom Poes, die je met een leuk verhaal doorheen het museum gidst? Tijdens de krokusvakantie kan je er ook kiezen uit enkele leuke bakworkshops. Brood bakken? Of liever wat heerlijke lekkernijen zoals chocolade broodjes? Ook de allerkleinsten krijgen een keukenschort en pet en leren de kneepjes van het vak!

Adres: Albert I-laan 2, 8630 Veurne
Reserveer je plekje via de website.

Cinema Rio | De Haan

Deze kleine maar uiterst gezellige bioscoopzaal is een leuk alternatief bij slecht weer aan zee. Film is altijd een goed idee voor jong en oud en wanneer je het niet hebt op overvolle zalen en lange wachtrijen is Cinema Rio de place to be.

Adres: Monicastraat 11, De Haan
Check het volledige filmprogramma op de website

De Kegel X-treme | Middelkerke

De kegel X-treme in Middelkerke is een absolute topper. Één adres voor verschillende activiteiten die jong en oud kunnen meeslepen in het avontuur. Karting, bowling, lasershooting, minigolf en zelfs escape rooms…entertainment zat waaruit je kan kiezen. Of nee… Je hoeft zelfs niet te kiezen, je kan ze gewoon allemaal doen! Een dag vol plezier gegarandeerd.

Adres: Westendelaan 89, 8430 Middelkerke
Bekijk alle activiteiten op de website van Bolwing de Kegel.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer