Ga shoppen tijdens de solden aan de kust


Shoppen aan de kust is sowieso een gezellig en meestal lucratief gegeven, meer nog door het diverse aanbod: de verschillende soorten boetieks, kleine winkeltjes, markten of winkelcentra. Daar komt nog eens bij dat je bijna overal - ook op zondag - verwelkomd wordt voor een dagje kuieren door de winkelstraten. Ook tijdens de solden is dit natuurlijk niet anders.

Wat hebben onze kuststeden te bieden?

Elke kuststad heeft zijn eigen charmes. Zo is Knokke-Heist de stad van de topmerken en duurdere producten. Al ga je ook hier met een kleiner budget niet met lege handen naar huis.

In Oostende kan je uren verdwalen in de winkelstraten. Bij slecht weer is er het shoppingcentrum aan het Wapenplein waar je je paraplu netjes kan opbergen tijdens het winkelen. Ideaal dus wanneer je pech hebt met het weer.

In Nieuwpoort kunnen de Albert I Laan en de Havenpromenade je zeker bekoren.

De Panne en Koksijde Oost-Duinkerke hebben niet enkel de Zeelaan gemeen maar ook de gezelligheid en diversiteit van trendy shops en vaste waarden.

In Middelkerke werd de Leopoldlaan recent vernieuwd zodat je kan genieten van een geheel nieuwe wandel- en shopervaring.

Westende, De Haan, Blankenberge en Bredene,… Geen enkele badstad moet onderdoen voor de ander. Overal kan je je hartje ophalen voor nieuwe indrukken, oude bekenden, topmerken en betaalbare producten.

Wat na het shoppen?

Na het shoppen kan je je neervlijen in één van de talloze horeca-zaken voor een drankje of de obligatoire wafel of pannenkoek. Zit je liever ingeduffeld met een warme chocomelk op een bankje op de dijk? Geen probleem, want het strand is nooit ver weg!

Vermijd parkeerproblemen

Wees slim en vermijd parkeerproblemen. Wanneer je onze Belgische kust een bezoekje brengt kan je je best verplaatsen met de kusttram. Op slechts enkele minuten tijd kan je van de ene kuststad naar de andere kuststad reizen. Vergeet de auto en maak het jezelf dus gemakkelijk.

Waar wacht je op?

De voordelen van shoppen tijdens de solden aan de kust zijn niet te overzien. Of het nu gaat om een snelle in-en-uit trip of een heuse daguitstap, het is een win-win situatie.
Ga je voor de high-street kwaliteit of toch de iets duurdere merken? Op het einde van de dag, wanneer je onder een terraswarmer geniet van je laatste latté macchiato, voel je je de koning te rijk want op gezelligheid staat geen prijs!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer