Smullen bij Not Guilty in Knokke
Featured op strandverblijf

Smullen bij Not Guilty in KnokkeSpectaculaire chocoladebar

Not Guilty in Knokke! De enige bistro waar je je dus echt niet schuldig hoeft te voelen omdat je weer zondigt op je dieet! Want dat is waar het om draait in deze spectaculaire chocolade bar! Uhu.. je hoort het goed.. Een bar vol chocoladelekkernijen om je vingers bij af te likken. Ingrid van den Bussche maakt van al haar home-made gerechtjes prachtige creaties die je zintuigen zullen laten tintelen. Dit is waar je naartoe moet wanneer je heerlijk wilt smullen, maar ook wilt genieten van de omgeving en van de oh zo belangrijke gastvriendelijkheid!

Afbeelding op strandverblijf.be

Not Guilty trakteert zijn klanten op het gebruik van dé beste chocolade…Valrhona. Deze chocolade wordt gebruikt door de beste chef-koks en patissiers in en rondom heel België. Dat kan toch alleen maar een succesformule worden, nietwaar?  Not Guilty gebruikt hun chocolade doorheen al hun gerechtjes zowel in de winter als in de zomer. Een heerlijke warme chocomelk of een moelleux? of wat dacht je bij warmer weer van een verfrissend ijsje met een zacht chocoladesausje er overheen? Hmmm, wij lopen alvast weer te watertanden!

Onze aanrader van het moment? We kunnen er  heel wat opnoemen maar met het wisselend weer is een gezellig ontbijtje een absolute opkikker. Overheerlijke amandelcroissants, vers fruit, gekookte eitjes, pannenkoekjes, yoghurt… Noem maar op. Alle basics worden er op een schitterende wijze en met veel smaak en passie gepresenteerd. Ook voor de niet chocolade-liefhebbers zijn er de ‘outsider’-gerechtjes en drankjes. Lekkere en smaakvolle smoothies, wraps en gezonde broodjes.

Bij Not Guilty beleef je een totaalervaring geschikt voor aan zee. Heerlijke dessertjes en dranken mét zicht op zee. Bij mooi weer kan je ervoor kiezen om op hun mooi ingekleed terras te vertoeven. Maar ook binnen is de aankleding op en top! En voor de vrouwen onder ons, kan je er zelfs even shoppen want ze verkopen er een kleine collectie trendy en leuke kledij! Nog zo een guilty pleasure waar we maar niet vanaf blijken te komen!

En vol buikje en een zalig gevoel dat is de reden waarom wij nog eens terug gaan naar Not Guilty! Ons hebben ze steevast kunnen overtuigen met hun gezellige sfeer en overheerlijke dessertjes.  Ben je in de buurt van Knokke en heb je zin in een lekker hapje? Dan is er dus maar één adres; Not Guilty! Wij zijn er zeker van dat ook jullie verkocht zullen zijn!


Voor meer praktische informatie bezoek de Not Guilty Strandverblijfpagina
Voor meer sfeerfoto’s en recensies neem je best een kijkje op de Facebook pagina van Not Guilty


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer