Strandverblijf zoekt verhuurders
Featured op strandverblijf

Strandverblijf zoekt verhuurdersHeb jij een 2de verblijf aan de Belgische kust dat je graag wilt verhuren? Of doe je dat al maar wil je nóg meer in de kijker staan? Dan biedt Strandverblijf jou de ideale oplossing met ons verhuurdersplatform!

Strandverblijf is op het eerste zicht een contentpagina die alle geïnteresseerde toeristen op de hoogte houdt van verschillende evenementen, tips, leuke stekjes, enz. Maar de Belgische kust brengt ook een groot aantal potentiële huurders met zich mee. Daarom richt het tweede luik van Strandverblijf zich volledig op verhuurders van 2de verblijven aan zee.

 

Snel rendement

Die 2de verblijven kunnen alle soorten accommodatie inhouden. Appartementen, leuke chalets, charmante boerderijtjes…Het maakt niet uit! Wij geven jou een unieke kans om jouw verblijf extra in de verf te zetten. Het doel? Jouw visibiliteit en uiteindelijk jouw huurrendement verhogen.  Wij garanderen na 1 jaar al meer opbrengsten. Hoe? Weg met de commissie! Wij vragen een vaste kost per maand wat u gegarandeerd meer zal laten besparen. Jouw verblijf krijgt zijn eigen pagina en je huurders die krijgen gericht enkele leuke adresjes, bezienswaardigheden enz. toegestuurd.

Rendabiliteit

Gebruiksvriendelijk platform

Het platform is gebruiksvriendelijk en een absolute topper in het beheer van al jouw reservaties.  Je kan je verblijfpagina makkelijk up to date houden en je boekingen op de voet volgen. Zit je toch nog ergens met een probleem? Dan staan wij jou bij met raad en daad! Onze helpdesk staat steeds ter jouw beschikking.

Beheerplatform

Pakketten op maat

Wij bieden voor onze verhuurders verschillende pakketten aan. Een basis, medium of pro-pakket  afhankelijk van het aantal verblijven je wilt boosten en hoeveel credits je graag zou willen. Met deze credits kan jouw verblijf nog eens extra aan bod komen via een online actie op bv. social media. Het wordt je allemaal vast en zeker duidelijk op onze infopagina.

Bekijk de pakketten op maat

samenwerking

Handige tips

Strandverblijf is alvast een ideale partner om je rendement omhoog te halen. Wij geven je maandelijks ook handige tips mee via blogs om aan de slag te gaan en zo nog meer uit jouw verblijf te halen. Alle kleine beetjes kunnen helpen tot een maximale bezetting,  nietwaar?

Registreren doe je snel en eenvoudig via het Registratieformulier

Meer info over Strandverblijf vindt je op onze over ons pagina


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer