Slecht weer-alert aan zee! Wat nu?

Slecht weer-alert aan zee! Wat nu?Je hebt eindelijk met je partner enkele dagen zee kunnen inplannen zonder kinderen. Een heerlijk vrij gevoel en je kan niet wachten tot je een romantische wandeling op het strand of een ontspannende fietstocht kan maken. En dan bekijk je het weerbericht… Slecht weer?! Je leuke plannen vallen letterlijk in het water. Maar niet getreurd…Want ook de kustlijn biedt andere alternatieven waarbij je heerlijk kan vertoeven en genieten van je verblijf. Wij geven je enkele tips en adresjes mee;

Bezoek een museum

Ja het lijkt misschien een beetje cliché en misschien niet voor iedereen weggelegd...Maar onze prachtige kustlijn heeft heel wat verschillende musea te bieden voor ieders smaak.  Van de prachtige hedendaagse kunst tot een spectaculaire tentoonstelling van de onderwaterwereld of een spetterend stukje historie. Jij kiest de invulling van de dag!

Strandverblijf stelt voor;

Degusteer

Een kleine degustatie in een  gemoedelijke brouwerij. Gezelligheid ten top en een uitgelezen kans om de smaakpupillen nog eens op de proef te stellen. Na een interessante rondleiding heb jij de kennis om de kwaliteit van de borrel te beoordelen. Bier, gin of wijn, genoeg brouwerijen aan zee om een keuze te maken en misschien wel deel te nemen aan een leuke workshop.

Strandverblijf stelt voor;

Overdekt shoppen

Deze tip is misschien iets leuker voor de vrouw  dan voor de man. Maar bij élk verblijf, of het nu aan zee is of niet, hoort gewoon een shopdagje! En ook bij slecht weer kan het zeker niet ontbreken. Overdekte winkelcentra zijn een ideale oplossing wanneer je voor een langdurige shopsessie wilt gaan. Hou je het liever wat korter en wat lokaler? Dan zijn conceptstores wel iets voor jou. De man geniet lekker van een koffietje en de vrouw kan op het gemakje shoppen. Of is het toch andersom?

Strandverblijf stelt voor;

Ga eens uitgebreid op restaurant

Wanneer je aan zee bent, heb je nogal eens de neiging  om snel snel te gaan tafelen zodat je daarna weer het strand of de dijk op kan. In dit geval kan het slechte weer je redding zijn om eens uitgebreid te genieten van een heerlijke lunch of diner. Het mag af en toe al eens wat chiquer, toch?  Dus waarom je niet leuk optutten en gewoon eens een voor-, hoofd- én nagerecht nemen? Genieten van elke hap in combinatie met een lekkere digestief.

Strandverblijf stelt voor;

Welzijn met wellness

Verblijf je in een hotel aan zee? Dan kan het heel goed zijn dat je hotel ook een wellness ter beschikking stelt. Bij slecht weer is dit een rustgevende oplossing om toch met je tweetjes een onbezorgde dag te hebben. Heb je het graag iets romantischer? Dan kan je eens kijken voor een privé wellness om optimaal van het moment te kunnen genieten.

Strandverblijf stelt voor;

Pik nog eens filmpje mee

Een echte klassieker die zeker niet kan ontbreken tijdens een gezellig avondje uit. Het is misschien niet het meest unieke moment en je kan uiteraard ook gewoon naar de film in je eigen regio. Maar nu je eindelijk eens je partner voor jou alleen hebt is dit het perfect moment om dat bioscoop bezoekje extra speciaal te maken. En het hoeft natuurlijk niet altijd de Kinepolis te zijn. Het kan zeker en vast ook iets authentieker.

Strandverblijf stelt voor;

 

Genoeg alternatieven om, ondanks het slechte weer, toch nog een fantastische tijd te beleven tijdens je verblijf aan de Belgische kust. Strandverblijf heeft je hopelijk genoeg inspiratie gegeven om je dagje vol te plannen en te kunnen genieten van je partner. Het vleugje romantiek hoef je enkel zelf nog toe te voegen. Een perfecte formule gegarandeerd!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer