Gezellig chillen in één van deze strandbars in Blankenberge

Gezellig chillen in één van deze strandbars in BlankenbergeWie vakantie zegt, zegt "zon, zee en strandbars"! Wij trokken eropuit en brachten alle beachbars in Blankenberge in kaart. Iedere strandbar in Blankenberge heeft zijn voordelen, ben je liever op zoek naar een rustige strandbar of eentje waar de kinderen ook kunnen ravotten? In Blankenberge is er voor iedereen wel DE ideale strandbar.

Blankenberge heeft over het hele strand een heel aantal strandbars waar je rustig iets kunt drinken of kunt genieten van een cocktail met zwoele beats. Ben je specifiek op zoek naar een strandbar die bij je past? Wandel dan een kwartiertje de dijk af en geef je ogen de kost. Blankenberge heeft alle soorten beachbars. Ligbedjes of strandcabines huren ? De meeste beachbars in Blankenberge bieden ook deze service aan.  Eén ding is zeker, alle beachbars zorgen voor een extra fijn zomergevoel. 

Overzicht strandbars in Blankenberge

 

Gezellig aan het genieten in een strandbar ? 

Deel jullie foto’s en ervaringen met ons via hallo@strandverblijf.be, Facebook Messenger of  Instagram met @strandverblijf

Kunnen mijn kinderen rustig spelen in een beachbar?

Verschillende beachbars in Blankenberge beschikken over een kleine of grote speelruimte. Van op de dijk zie je meteen of de strandbar waar jij voor staat beschikt over een speeltuin. Dat kan gaan van een eenvoudige speeltuin tot een speeltuin met zelfs verschillende springkastelen. 

Tot hoe laat zijn de strandbars in Blankenberge open?

Dat hangt er vanaf. Bij goed weer, in de weekends en in de zomermaanden zijn de strandbars altijd open van in de voormiddag tot 's avonds laat. Het openingsuur is per strandbar verschillend.  De strandbars sluiten om 20 uur. Op vrijdag, zaterdag, zondag en officiële feestdagen mogen de standbars tot 21 uur open blijven. Voor de juiste openingsuren adviseren we om hierboven te klikken op de gewenste strandbar.

Kan ik in de strandbar betalen met de kaart?

Praktisch alle strandbars in Blankenberge accepteren betaalkaarten.

Moet ik reserveren voor een strandbar in Blankenberge?

Nee, in geen enkele strandbar moet je reserveren. Let op, op zonnige dagen is het altijd heel druk, wil je dus zeker zijn dat je kan genieten van een lekkere cocktail, ga dan zeker niet last-minute op de piekuren er vanuit dat je altijd een plekje gaat vinden. Sommige strandbars die ook ligbedden etc.. verhuren adviseren ook om tijdig te komen of wél reservaties te maken.

Zijn er toiletten bij de strandbar?

Ja, de meeste strandbars in Blankenberge beschikken over (gratis) sanitair. Bij sommige moet je wel betalen. Toch geen sanitair aanwezig in de gekozen strandbar? In Blankenberge heb je ook voldoende openbaar sanitair. Check deze pagina over openbare toiletten

Welke strandbar in Blankenberge is het beste?

Smaken verschillen en iedereen heeft andere wensen of criteria. Alle beachbars in Blankenberge hebben wel voordelen (of nadelen) ten opzichte van mekaar. 
Wil je rustig een dagje op het strand door brengen? Dan ga je bij Sofie-Matthias Beach zeker een topdag beleven. Ben je eerder op zoek naar een hippe en trendy beachbar? Dan moet je bij Salito Beach, Nusa Dua Beach, Bamboo Beach of Baraq Beach zijn. Zoals we al zeiden, iedere strandbar heeft zijn sterktes. Probeer ze, net zoals ons, allemaal een keertje :-)

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer