Culinair Knokke volgens Gault&Millau

Culinair Knokke volgens Gault&Millau



Met maar liefst 35 restaurants in de gerenommeerde Gaut&Millau gids is Knokke-Heist één van de culinaire hotspots aan onze Belgische kust (en de rest van de wereld).

Restaurant Bartholomeus en Sel Gris pronken bovenaan de lijst in de 17+ club! Chocolatier M en Van Nueten krijgen ook een vermelding in de gids als chocolatier. Tenslotte zijn er ook nog 11 adressen in Knokke-Heist vermeld in de POP-categorie (Fast Casual, Gourmet Street & Fast Food).

Overzicht restaurants in Knokke-Heist met vermelding in Gault&Millau

  1. Bartholomeus, 18/20
  2. Sel Gris, 17/20
  3. Cuines 33, 16,5/20
  4. Il Trionfo, 15,5/20
  5. Caillou, 15/20
  6. Escabèche, 15/20
  7. Dah Makan, 14,5/20 (stijger)
  8. Bristol, 14,5/20
  9. Bistro Jett, 14,5/20
  10. Tablàvins, 14/20 (stijger)
  11. De Kruier, 14/20 (stijger)
  12. Blanco, 14/20 (stijger)
  13. Bel Etage, 14/20
  14. Boo Raan, 14/20
  15. Le Coup Vert, 14/20
  16. Esmeralda, 14/20
  17. Gellius, 14/20
  18. 't Kantientje, 14/20
  19. De Savoye, 14/20
  20. Más Brasa, 13,5/20
  21. Lebeau 19, 13/20 (stijger)
  22. Alexandra, 13/20
  23. Charl's, 13/20
  24. La Ciboulette, 13/20
  25. Le Chardonnay, 13/20
  26. Si Versailles, 13/20
  27. Ugly Duckling, 13/20
  28. Rubens, 12/20 (nieuwkomer)
  29. Cwart, 12/20 (nieuwkomer)
  30. Cédric, 12/20
  31. Côte Belge, 12/20
  32. Bistro l'Échiquier, 12/20
  33. Livingroom 102, 12/20
  34. Luxo, 12/20
  35. Tomatous, 12/20

Wij weten alvast welke adresjes we moeten bezoeken voor een etentje in Knokke-Heist.

 

A taste of Knokke-Heist

Naast de vermeldingen in de algemene Gault&Millau gids bracht de gemeente Knokke-Heist ook haar eigen Gault&Millau gids uit: A Taste of Knokke-Heist

Knokke-Heist behaalde met deze nieuwe gids een absolute primeur. Geen enkele andere gemeente over de hele wereld heeft een eigen culinaire Gault&Millau gids met een selectie van de betere adressen uit de regio, van toprestaurants tot lekkere speciaalzaken. 

A tast of Knokke-Heist - via Myknokke-heist.be / Gault&Millau

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer