De beste restaurants in Zeebrugge volgens Gault&Millau

De beste restaurants in Zeebrugge volgens Gault&MillauZeebrugge is één van de kleinste badsteden aan onze Belgische kust. Maar dat is geen reden om er niet eens op culinaire ontdekkingstocht te gaan. Gault&Millau trok ook door Zeebrugge en nam 3 restaurants en één pop-up mee op in haar gids voor 2023.

Toprestaurants in Zeebrugge

  1. Amuzee, 14/20 (stijger) (2 koksmutsen)
  2. ’t Werftje, 12/20
  3. The Blue Lobster, 12/20

Daarnaast is ONA by ’t Werftje een pop-up die ook opgenomen in haar gids. Bij ONA kun je genieten van een heerlijke cocktail of lekkere tapas.

Waarom is Gault&Millau een betrouwbare bron?

Gault&Millau is een actieve uitgever binnen de wereld van de gastronomie. Hun core business is het selecteren en beoordelen van restaurants waar je lekker kunt eten. Hun doel is de betere gastronomie in de kijker te plaatsen, mensen te helpen om nieuwe gastronomische adressen te ontdekken en lekkere keuzes te maken. Op deze manier willen ze de Belgische chefs ondersteunen en fijnproevers zin geven om nieuwe restaurants te ontdekken.

Gault&Millau België werkt met een team van een 20-tal onafhankelijke inspecteurs die verspreid over heel België de restaurants bezoeken en daarbij altijd dezelfde principes hanteren.


© ONA by 't Werftje


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer