Paasvakantie aan de Belgische Kust

Paasvakantie aan de Belgische KustEindelijk paasvakantie! En nu we weer stilletjes aan buiten mogen komen is er maar één toevluchtsoord waar we een beetje tot rust kunnen komen en volop kunnen genieten van een heerlijke lentesfeer in het thema van Pasen... De Belgische kust.  

Waarom in de paasvakantie naar zee?

Voor ons is de Belgische kust een beetje vakantie in eigen land. Door de voorbije weken denk ik dat we allemaal veel meer kunnen appreciëren wat we hebben.. Ook hier in eigen land. Ons zeetje heeft wel voor ieder wat wils… Rustig wandelingetje, sportieve activiteiten, leuke workshops, enz. En ook rond het thema Pasen organiseren ze superveel activiteiten voor het hele gezin. Dat klinkt voor ons toch al een leuker vooruitzicht dan paaseitjes in de tuin rapen, toch?

Evenementen voor het hele gezin

Van paaseitjes rapen op het strand tot een gezellige wandeling in de duinen, voor jong en oud is er vanalles te doen in de paasvakantie aan zee! Wil je graag deelnemen aan leuke workshop? Dan heeft het NAVIGO-centrum zeker iets voor jou in petto. Of waarom niet meteen er een weekendje van maken en genieten van een heerlijk paasontbijt bij Bakkerij ’t Kramiekske.

Lekker bibberen

Een duikje nemen in de Noordzee, dat kan ook tijdens een Paasduik! Verkleed je als de paashaas of trek je gekste kostuum aan, op zondag 5 april moet je voor de Paasduik aan Surfers Paradise zijn! Nadien wordt er natuurlijk opgewarmd.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer