Op hotel in Oostende

Op hotel in Oostende



Je wil op vakantie of citytrip naar zee maar je weet niet welke badplaatst geschikt is? Kies dan eens voor Oostende. Oostende is een stad aan de Belgische kust, het is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. In Oostende is er altijd wél iets te beleven of te doen. Op vlak van gastronomie moet je in Oostende ook geen honger lijden. De stad biedt een breed scala aan accommodatiemogelijkheden voor bezoekers, van budgetvriendelijke hostels tot luxe hotels.

Hotels in Oostende

In deze post zullen we ons richten op de beste hotels in Oostende, en we zullen je drie redenen geven waarom je in elk van hen zou moeten verblijven.

  1. Hotel Thermae Palace
  2. C-Hotels Andromeda
  3. Hotel Cocoon
  4. Hotel Bero
  5. Leopold Hotel Ostend

Thermae Palace

Het Thermae Palace is een historisch hotel dat onlangs is gerenoveerd om moderne voorzieningen te bieden met behoud van zijn oorspronkelijke charme. Drie redenen om in het Thermae Palace te verblijven zijn het adembenemende uitzicht op zee, de uitstekende ligging aan de strandpromenade en de spa- en wellnessfaciliteiten, waaronder een binnenzwembad en een sauna.

Adres: Koningin Astridlaan 7, Oostende

Snel reserveren bij Thermae Palace

C-Hotels Andromeda

Het C-Hotels Andromeda is een eigentijds hotel met een indrukwekkende lijst van voorzieningen. Drie redenen om in het Andromeda te verblijven zijn de nabijheid van het stadscentrum, het ultramoderne fitnesscentrum en het dakterras, dat een panoramisch uitzicht op zee en de stad biedt.

Adres: Kursaal Westheling 5, Oostende 

Snel reserveren bij C-Hotels Andromeda

Hotel Cocoon

Het Cocoon Hotel is een uitstekend hotel in het hartje van Oostende. Dit 4-sterrenhotel beschikt over een bar en kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. De accommodatie ligt op 100 meter van het strand van Oostende en 1,3 km van het stadscentrum. Het heerlijke ontbijtbuffet is een toppertje.

Adres: Van Iseghemlaan 21-25, Oostende

Snel reserveren bij Hotel Cocoon

Hotel Bero

Het Hotel Bero is een kindvriendelijk hotel dat zich richt op de behoeften van alle gasten. Drie redenen om in het Hotel Bero te verblijven zijn de gunstige locatie nabij het treinstation, het uitgebreide ontbijtbuffet en de binnenspeelruimte voor kinderen.

Adres: Hofstraat 1A, Oostende

Snel reserveren bij Hotel Bero

Leopold Hotel Ostend

Het Leopold Hotel Ostend Hotel is gevestigd in een art deco-gebouw uit 1928. Het hotel is op slechts 150 meter van het strand en de boulevard van Oostende gelegen. Het hotel beschikt over een moderne accommodatie en ruime kamers. Ze zijn voorzien van een stijlvolle inrichting met hoge plafonds.

Adres: Van Iseghemlaan 110, Oostende

Snel reserveren bij Leopold Hotel Ostend

Op hotel in Oostende

Oostende heeft veel te bieden als het gaat om accommodatiemogelijkheden. Als je echter op zoek bent naar het beste van het beste, raden we het Thermae Palace, het C-hotels Andromeda en het Hotel Bero aan. Elk van deze hotels heeft zijn eigen unieke kenmerken en voorzieningen en ze zullen allemaal zeker je verblijf in Oostende onvergetelijk maken. Toch niet gevonden wat je zocht? Waarom dan geen vakantieverblijf in Oostende huren of eens een kijkje nemen tussen alle andere hotels in Oostende.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer