Ontdek 5 restaurants aan de Belgische kust die een bezoekje waard zijn

Ontdek 5 restaurants aan de Belgische kust die een bezoekje waard zijnEen citytrip of vakantie aan het plannen in Oostende, Blankenberge, De Haan, Zeebrugge of Heist? Dan ben je zeker op zoek naar een restaurant waar je lekker kunt gaan uiteten. Deze restaurants met hun gastronomische keuken zijn zeker de moeite waard om zelf eens uit te proberen!

Fine dining aan de Belgische kust

Aan zee heb je heel veel restaurants, maar kun je overal even lekker eten? Voor velen onder ons is het altijd een uitdaging om een goed restaurant aan zee te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. Wij zetten graag de volgende 5 restaurants in de kijker. Opgelet: reserveren is een must, want deze hotspots aan zee zijn fel begeerd.

Brasserie David

Brasserie David in Oostende

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Brasserie David er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Oostende. Wil je goed genieten? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: +32 476 73 99 66
Adres: Christinastraat 45, 8400 Oostende

Lees meer over Brasserie David op strandverblijf.

 

Onism

Onism in Blankenberge

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Blankenberge zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens fenomenaal dineren.

Telefoonnummer: +32 468 31 91 04
Adres: Graaf Jansdijk 5, 8370 Blankenberge

Lees meer over Onism op strandverblijf.

 

Markt XI

Markt XI in De Haan

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in De Haan zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens fenomenaal genieten.

Telefoonnummer: 059 43 44 44
Adres: Driftweg 11, 8420 De Haan

Lees meer over Markt XI op strandverblijf.

 

Amuzee

Amuzee in Zeebrugge

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Zeebrugge zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens fenomenaal eten.

Telefoonnummer: 050 73 32 96
Adres: Zeedijk 12-13, 8380 Zeebrugge

Lees meer over Amuzee op strandverblijf.

 

Sel Gris

Sel Gris in Heist

In het mooie Heist moet je zeker eens gaan dineren bij Sel Gris. Dit restaurant is geweldig en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 51 49 37
Adres: Zeedijk - Duinbergen 314, 8301 Heist

Lees meer over Sel Gris op strandverblijf.

 

Uit eten aan zee

Na een dagje heerlijk uitwaaien aan zee schuif je dus met plezier de benen onder tafel bij één van de 5 bovenstaande adresjes. Smakelijk!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer