Kneistival 2023 - gratis muziekfestival in Knokke-Heist
Featured op strandverblijf

Kneistival 2023 - gratis muziekfestival in Knokke-Heist



Kneistival, een kosteloos muziekfestival op het sfeervolle Heldenplein, verwelkomt je met open armen. Gelegen nabij het prachtige strand, biedt het festival een adembenemende ambiance en bruisende optredens van lokale, nationale en internationale bands. Van vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli ben je vanaf 19 uur van harte welkom. Op zaterdag 22 juli is er tevens een kindermiddag om 14.30 uur, speciaal voor de jongere festivalgangers.

Praktische info Kneistival - Knokke

Wanneer:   Van 21 tot 23 juli vanaf 19u en 22 juli om 14.30 uur voor de kidsnamiddag.
Waar:
 Heldenplein, Knokke
Kostprijs: 
gratis
Meer info: Alle info vind je via deze link.

Het festival is het beste te bereiken te voet of per fiets. Er zijn rondom het festivalterrein 400 extra fietsenrekken beschikbaar.

Daarnaast is het evenement ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de trein reist, kun je uitstappen bij station Heist en vervolgens in slechts 10 minuten naar het festivalterrein wandelen. Reis je met de kusttram? Stap dan uit bij halte Heldenplein, die zich vlakbij het festivalterrein bevindt. 

Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te brengen, met uitzondering van water en babyvoeding. Gelukkig zijn er twee foodtrucks en drie bars aanwezig op het festivalterrein, waar elke festivalganger een ruime keuze zal vinden. Consumpties kosten 3 euro en kunnen worden betaald met Bancontact of Payconiq. Houd er rekening mee dat er GEEN CONTANT geld wordt geaccepteerd.

Dit jaar introduceren ze ook een nieuwe toevoeging: gratis drinkwater voor alle bezoekers en medewerkers. In samenwerking met het waterbedrijf AGSO zijn er nieuwe waterleidingen aangelegd, die verbonden zullen worden met een waterkraan bij Bar de put. Als je dorst hebt en zin hebt in een verfrissend glas water, kun je dit gratis verkrijgen bij Bar De Put.

Line-up Kneistival

21 juli 2013

Op 21 juli kan je vanaf 20u gratis naar de volgende optredens gaan luisteren tijdens het Kneistival op het Heldenplein in Knokke.

  • Mooneye - 20u
  • Radio Guga - 21u
  • Radio Botanique - 22u30

Na de concerten draait een discobar nog sfeervolle muziek.

22 juli 2013

Op 22 juli kan je vanaf 20u gratis naar de volgende optredens gaan luisteren tijdens het Kneistival op het Heldenplein in Knokke.

  • De Ketnetband - kindermiddag om 14u30 , speciaal voor de jongere festivalgangers.
  • Jasper Erkens - 20u
  • K's Choice - 21u
  • Willy on tour - 22u30

Na de concerten draait een discobar nog sfeervolle muziek.

23 juli 2013

  • Kate Clovers - 20u
  • Circa Waves - 21u
  • Zornik - 22u30

Na de concerten draait een discobar nog sfeervolle muziek.

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer