Beleef de opnames van Zomerhit 2023 aan de kust van Blankenberge

Beleef de opnames van Zomerhit 2023 aan de kust van Blankenberge



Ben je klaar voor een onvergetelijke zomeravond vol muziek en entertainment? Kom dan naar het betoverende Blankenberge, waar de Zomerhit-televisieshow van Eén plaatsvindt. Dit geweldige evenement wordt gehouden naast de schilderachtige vuurtoren, direct aan de kust. Het is een spektakel dat je niet wilt missen!

Genomineerden en spectaculaire optredens bij de Zomerhit-televisieshow

Op woensdag 12, maandag 17 en dinsdag 18 juli, evenals op woensdag 2, donderdag 3 en zaterdag 19 augustus (livefinale), kun je genieten van opzwepende optredens en kennismaken met de twintig genomineerden. Deze getalenteerde artiesten zullen je betoveren met hun muzikale talent en energieke shows. Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook andere verrassende gastoptredens om de avond nog specialer te maken.

Mis de wekelijkse uitzendingen op Eén en VRT MAX niet, die starten op 15 juli en elke zaterdagavond plaatsvinden. Maar reserveer vooral 19 augustus in je agenda, want dan vindt de spannende livefinale plaats. De tien meest populaire nummers zullen strijden om de felbegeerde titel Zomerhit 2023. Zorg ervoor dat je erbij bent wanneer de winnaar gekroond wordt in deze knallende ontknoping.

Presentatoren Siska Schoeters en Niels Destadsbader nemen je mee op een muzikale reis vol emotie, plezier en verrassingen. Mis dit fantastische evenement niet en laat je onderdompelen in de Zomerhit-televisieshow aan de betoverende kust van Blankenberge.

Praktische info Zomerhit 2023

Wanneer

  • wo 12 juli 2023 van 18uur
  • ma 17 juli 2023 van 18uur
  • di 18 juli 2023 van 18uur
  • wo 2 augustus 2023 van 18uur
  • do 3 augustus 2023 van 18uur

Prijs

Gratis

Waar

Zeedijk t.h.v. vuurtoren
Zeedijk 1, 8370 Blankenberge

Organisator

Radio 2 i.s.m. dienst Evenementen


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer