5 MUST VISITS in Blankenberge of Oostende - herinneringen om nooit te vergeten

5 MUST VISITS in Blankenberge of Oostende - herinneringen om nooit te vergetenTijdens de zomer kunnen we allemaal genieten van wat extra ontspanning. En wat schreeuwt meer ontspanning dan een leuke activiteit? Wij kozen speciaal voor jou 5 activiteiten uit waar je zelf niet snel aan zou denken. Klaar voor een unieke beleving?

Activiteiten in Blankenberge of Oostende

Wil je jouw kinderen onvergetelijke ervaringen bezorgen? Zorg er dan absoluut voor om een bezoek te brengen aan een van de onderstaande activiteiten in Blankenberge, Oostende of Zeebrugge.

Toeristisch Treintje

Toeristisch Treintje 'King Beach Express' in Blankenberge

Bij Toeristisch Treintje 'King Beach Express' in Blankenberge kun je terecht voor fun met de kids. Hier creëer je onvergetelijke familieherinneringen met het hele gezin.

Telefoonnummer: 0475 92 91 22
Adres: Koning Leopold III Plein, 8370 Blankenberge

Lees meer over Toeristisch Treintje 'King Beach Express' op strandverblijf.


Minigolf Leopoldpark

Minigolf Leopoldpark in Blankenberge

Bij Minigolf Leopoldpark in Blankenberge kun je terecht voor de ultieme ervaring. Hier creëer je onvergetelijke familieherinneringen met het hele gezin.

Telefoonnummer: 050 41 75 98
Adres: Leopoldpark Blankenberge, 8370 Blankenberge

Lees meer over Minigolf Leopoldpark op strandverblijf.


Kidkarting Leopoldpark

Kidkarting Leopoldpark in Blankenberge

GEWELDIG - met vrienden en famillie kan je zeker eens langs gaan bij Kidkarting Leopoldpark. Deze Speeltuin is een MUST-DO in Blankenberge. Klaar voor momenten om nooit te vergeten ?

Telefoonnummer: 050 41 75 98
Adres: Leopoldstraat 1, 8370 Blankenberge

Lees meer over Kidkarting Leopoldpark op strandverblijf.


Miniatuurtrein, stadsrondrit

Miniatuurtrein, stadsrondrit in Oostende

Creëer momenten om nooit te vergeten bij Miniatuurtrein, stadsrondrit! Deze Attractie in Oostende is prachtig om te ontdekken met het hele gezin.

Telefoonnummer: 0475 59 05 20
Adres: Zeeheldenplein, 8400 Oostende

Lees meer over Miniatuurtrein, stadsrondrit op strandverblijf.


Uitkijkposten in de haven van Zeebrugge

Uitkijkposten in de haven van Zeebrugge in Zeebrugge

GEWELDIG - met de hele famillie kan je zeker eens langs gaan bij Uitkijkposten in de haven van Zeebrugge. Deze Outdoor is een MUST-DO in Zeebrugge. Klaar voor quality time ?

Telefoonnummer:
Adres: Zweedse Kaai, 8380 Zeebrugge

Lees meer over Uitkijkposten in de haven van Zeebrugge op strandverblijf.


Beleef avontuur en plezier met je kinderen aan de Belgische kust

Dus waar wacht je nog op? Pak je strandspullen, verzamel je kinderen en beleef samen onvergetelijke avonturen in Blankenberge, Oostende of Zeebrugge. Het maakt niet uit of je een daguitstapje plant of een langere vakantie plant, de kust biedt een eindeloze bron van plezier en verwondering voor het hele gezin. Laat de zeebries door je haren waaien, voel het zand tussen je tenen en geniet van de gelukkige gezichten van je kinderen terwijl ze genieten van de talloze activiteiten die deze prachtige bestemming te bieden heeft. Een vakantie aan de Belgische kust zal zeker een blijvende indruk achterlaten op jong en oud.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer