Ontdek 5 dingen om te doen in Oostende of Blankenberge

Ontdek 5 dingen om te doen in Oostende of BlankenbergeEen dagje zee is altijd een goed idee, vooral als je van deze activiteiten aan zee houdt. De Belgische kust telt zoveel leuke dingen om te doen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Strandverblijf to the rescue! Ga eens op ontdekking bij één van de volgende 5 activiteiten.

Activiteiten in Oostende of Blankenberge

Op strandverblijf zetten we regelmatig enkele activiteiten in de schijnwerpers die de moeite waard zijn om te doen. Deze keer zijn enkele activiteiten uit Oostende, Blankenberge of De Panne aan de beurt. Bij elk van deze activiteiten is plezier hetgeen je mag verwachten.

Vissen op zee

Vissen op zee in Oostende

Creëer een dag vol plezier bij Vissen op zee! Deze Avontuur in Oostende is indrukwekkend om te bezichtigen met vrienden en famillie.

Telefoonnummer: 059 70 62 94
Adres: Hendrik Baelskaai 36, 8400 Oostende

Lees meer over Vissen op zee op strandverblijf.


Kidkarting Leopoldpark

Kidkarting Leopoldpark in Blankenberge

DE ULTIEME ERVARING - in Blankenberge kun je deze Speeltuin terug vinden. Deze Speeltuin is ideaal om met je kroost te bezoeken.

Telefoonnummer: 050 41 75 98
Adres: Leopoldstraat 1, 8370 Blankenberge

Lees meer over Kidkarting Leopoldpark op strandverblijf.


Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge in Blankenberge

DE ULTIEME BELEVING - in Blankenberge kun je deze Themapark terug vinden. Deze Themapark is ideaal om met je kroost te bezoeken.

Telefoonnummer: 050 42 43 00
Adres: Koning Albert-I-laan 116, 8370 Blankenberge

Lees meer over Sea Life Blankenberge op strandverblijf.


Overzetbootje Blankenberge

Overzetbootje Blankenberge in Blankenberge

Bij Overzetbootje Blankenberge in Blankenberge kun je terecht voor familiemomentjes. Hier creëer je onvergetelijke familieherinneringen met het hele gezin.

Telefoonnummer: 050 41 21 55
Adres: Zeedijk 1, 8370 Blankenberge

Lees meer over Overzetbootje Blankenberge op strandverblijf.


Plopsaqua

Plopsaqua in De Panne

QUALITY TIME - in De Panne kun je deze Zwemgelegenheid terug vinden. Deze Zwemgelegenheid is ideaal om met je kroost te bezoeken.

Telefoonnummer: 058 42 02 02
Adres: De Pannelaan 68, 8660 De Panne

Lees meer over Plopsaqua op strandverblijf.


Ontdek een dag vol plezier aan zee

Dus waar wacht je nog op? Pak je strandspullen, verzamel je kinderen en beleef samen onvergetelijke avonturen in Oostende, Blankenberge of De Panne. Het maakt niet uit of je een daguitstapje plant of een langere vakantie plant, de kust biedt een eindeloze bron van plezier en verwondering voor het hele gezin. Laat de zeebries door je haren waaien, voel het zand tussen je tenen en geniet van de gelukkige gezichten van je kinderen terwijl ze genieten van de talloze activiteiten die deze prachtige bestemming te bieden heeft. Een vakantie aan de Belgische kust zal zeker een blijvende indruk achterlaten op jong en oud.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer