4 MUST VISITS in Oostende of Ramskapelle - herinneringen om nooit te vergeten

4 MUST VISITS in Oostende of Ramskapelle - herinneringen om nooit te vergetenEen citytrip of vakantie aan het plannen in Oostende of Ramskapelle? Dan ben je zeker op zoek naar een leuke activiteit waar je veel plezier hebt met kinderen. Deze activiteiten zijn zeker de moeite waard om zelf eens uit te proberen!

Op uitstap naar Vissen op zee of Boottocht op zee

Op zoek naar de ultieme beleving aan zee? Wij hebben 4 topactiviteiten voor jou geselecteerd die zorgen voor eindeloos vermaak aan zee. Laat je inspireren en geniet van de leukste ervaringen die de kust te bieden heeft.

Vissen op zee

Vissen op zee in Oostende

MOMENTEN OM NOOIT TE VERGETEN - in Oostende kun je deze Avontuur terug vinden. Deze Avontuur is ideaal om met kinderen te bezoeken.

Telefoonnummer: 059 70 62 94
Adres: Hendrik Baelskaai 36, 8400 Oostende

Lees meer over Vissen op zee op strandverblijf.


Boottocht op zee

Boottocht op zee in Oostende

FENOMENAAL - met je kroost kan je zeker eens langs gaan bij Boottocht op zee. Deze Avontuur is een MUST-DO in Oostende. Klaar voor een dag vol plezier ?

Telefoonnummer: 059 70 62 94
Adres: Weststaketsel, 8400 Oostende

Lees meer over Boottocht op zee op strandverblijf.


Mu.Zee

Mu.Zee in Oostende

EEN MAGISCH MOMENT - in Oostende kun je deze Indoor terug vinden. Deze Indoor is ideaal om met kinderen te bezoeken.

Telefoonnummer: 059 50 81 18
Adres: Romestraat 11, 8400 Oostende

Lees meer over Mu.Zee op strandverblijf.


For Freedom Museum

For Freedom Museum in Ramskapelle

Creƫer de ultieme beleving bij For Freedom Museum! Deze Indoor in Ramskapelle is fantastisch om te bezichtigen met kinderen.

Telefoonnummer: 050 68 71 30
Adres: Ramskapellestraat 91-93, 8301 Ramskapelle

Lees meer over For Freedom Museum op strandverblijf.


Ontdek een dag vol plezier aan zee

Dus waar wacht je nog op? Pak je strandspullen, verzamel je kinderen en beleef samen onvergetelijke avonturen in Oostende of Ramskapelle. Het maakt niet uit of je een daguitstapje plant of een langere vakantie plant, de kust biedt een eindeloze bron van plezier en verwondering voor het hele gezin. Laat de zeebries door je haren waaien, voel het zand tussen je tenen en geniet van de gelukkige gezichten van je kinderen terwijl ze genieten van de talloze activiteiten die deze prachtige bestemming te bieden heeft. Een vakantie aan de Belgische kust zal zeker een blijvende indruk achterlaten op jong en oud.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer