Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Julia, Brasserie David of Willem Hiele

Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Julia, Brasserie David of Willem HieleCulinaire liefhebbers hoeven deze zomer (gelukkig) niet ver te reizen om hun magen te vullen, want aan de Belgische kust kun je ook heerlijk culinair genieten. Hieronder lichten we 3 hotspots uit die zeker de moeite waard zijn om zelf eens uit te proberen tijdens je volgende restaurantbezoek.

Een culinaire topervaring bij één van deze 3 TOP restaurants

Ken je een goed restaurant? Waar moeten we gaan eten? De meest voorkomende vragen als je naar zee gaat. Wij maken je het graag makkelijk, breng je een bezoekje aan Koksijde of Oostende? Dan moet je zeker bij één van de volgende restaurants de beentjes onder tafel schuiven.

Julia

Julia in Koksijde

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Julia er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Koksijde. Wil je lekker tafelen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 058 62 66 65
Adres: A. Vanhouttelaan 2, 8670 Koksijde

Lees meer over Julia op strandverblijf.


Brasserie David

Brasserie David in Oostende

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Brasserie David er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Oostende. Wil je fenomenaal tafelen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: +32 476 73 99 66
Adres: Christinastraat 45, 8400 Oostende

Lees meer over Brasserie David op strandverblijf.


Willem Hiele

Willem Hiele in Oostende

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Willem Hiele er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Oostende. Wil je goed genieten? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: +32 (0)468 00 66 99
Adres: Kapittelstraat 71, 8400 Oostende

Lees meer over Willem Hiele op strandverblijf.


Altijd lekker eten

Na een dagje heerlijk uitwaaien aan zee schuif je dus met plezier de benen onder tafel bij één van de 3 bovenstaande adresjes. Smakelijk!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer