Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Blanco, Bistro de Boeie of Escabeche

Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Blanco, Bistro de Boeie of EscabecheAan zee kun je meer dan enkel op het strand liggen. Je kunt er leuk winkelen, cultuur opsnuiven en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Een bezoek aan de belgische kust is daarom nooit een slecht idee. Wij geven je alvast 3 fijne restaurants aan zee mee waar je aan tafel in de watten wordt gelegd.

3 keer gezellig tafelen aan zee

Zin in een lekkere hap bij een van de 3 onderstaande hotspots? Denk niet langer na en scoor snel een tafeltje. De chefs van deze restaurants brengen rock'n roll op het bord. Reserveer alvast een tafeltje voor je volgende restaurantbezoek aan de Belgische kust.

Blanco

Blanco in Knokke-Heist

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Knokke-Heist zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens goed tafelen.

Telefoonnummer: 050 68 40 60
Adres: Keith Haringplein 7, 8300 Knokke-Heist

Lees meer over Blanco op strandverblijf.


Bistro de Boeie

Bistro de Boeie in Blankenberge

In het mooie Blankenberge moet je zeker eens gaan dineren bij Bistro de Boeie. Dit restaurant is geweldig en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 73 45 75
Adres: Molenstraat 26, 8370 Blankenberge

Lees meer over Bistro de Boeie op strandverblijf.


Escabeche

Escabeche in Knokke

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Escabeche er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Knokke. Wil je goed smullen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 050 60 76 50
Adres: Dumortierlaan 94, 8300 Knokke

Lees meer over Escabeche op strandverblijf.


Culinair genieten aan het zeetje

Na een dagje heerlijk uitwaaien aan zee schuif je dus met plezier de benen onder tafel bij één van de 3 bovenstaande adresjes. Smakelijk!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer