Op uitstap in De Panne of Oostduinkerke met kinderen? Dan zijn deze activiteiten zeker een bezoekje waard

Op uitstap in De Panne of Oostduinkerke met kinderen? Dan zijn deze activiteiten zeker een bezoekje waardGezinnen hoeven deze zomer (gelukkig) niet ver te reizen om op vakantie of citytrip te gaan, want aan de Belgische kust kun je ook heerlijk genieten met kinderen. Hieronder lichten we 3 hotspots uit die zeker de moeite waard zijn om zelf eens uit te proberen tijdens je volgende citytrip of vakantie.

Activiteiten in De Panne of Oostduinkerke

Wil je jouw kinderen de meest fantastische ervaringen bezorgen? Breng dan zeker een bezoekje aan één van de onderstaande dingen om te doen. Met deze activiteiten in De Panne, Oostduinkerke of Blankenberge is je vakantie of citytrip aan zee een schot in de roos.

Strandspeeltuin Arizona

Strandspeeltuin Arizona in De Panne

FANTASTISCH - met kinderen kan je zeker eens langs gaan bij Strandspeeltuin Arizona. Deze Speeltuin is een MUST-DO in De Panne. Klaar voor momenten om nooit te vergeten ?

Telefoonnummer: 058 41 16 92
Adres: Witte Berg - Vuurtorenplein, 8660 De Panne

Lees meer over Strandspeeltuin Arizona op strandverblijf.


Kids World (Sunparks Oostduinkerke)

Kids World (Sunparks Oostduinkerke) in Oostduinkerke

Creëer momenten om nooit te vergeten bij Kids World (Sunparks Oostduinkerke)! Deze Speeltuin in Oostduinkerke is prachtig om te ervaren met het hele gezin.

Telefoonnummer: 058 23 73 12
Adres: Polderstraat 158, 8670 Oostduinkerke

Lees meer over Kids World (Sunparks Oostduinkerke) op strandverblijf.


Kidplay Leopoldpark

Kidplay Leopoldpark in Blankenberge

ADEMBENEMEND - met het hele gezin kan je zeker eens langs gaan bij Kidplay Leopoldpark. Deze Speeltuin is een MUST-DO in Blankenberge. Klaar voor fun met de kids ?

Telefoonnummer: 050 41 75 98
Adres: Leopoldpark Blankenberge, 8370 Blankenberge

Lees meer over Kidplay Leopoldpark op strandverblijf.


Creëer onvergetelijke familieherinneringen aan de Belgische kust

Kortom, aan zee zijn er eindeloze mogelijkheden om je te vermaken en plezier te beleven. Of je nu een fan bent van watersporten, ontspannen op het strand, het verkennen van de onderwaterwereld of gewoon genieten van de adembenemende zonsondergangen, er is voor elk wat wils. Laat de stress van het dagelijks leven achter je en dompel je onder in de ontspannende sfeer van de kust. De zee wacht op je met open armen en een overvloed aan avontuurlijke ervaringen. Nog meer leuke activiteiten ontdekken? Neem dan een kijkje op activiteitenaanzee.be of check deze rubriek.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer