Op restaurant aan zee: 3 bruisende zaken met een unieke keuken

Op restaurant aan zee: 3 bruisende zaken met een unieke keuken



Aan zee kun je meer dan enkel op het strand liggen. Je kunt er leuk winkelen, cultuur opsnuiven en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Een bezoek aan de belgische kust is daarom nooit een slecht idee. Wij geven je alvast 3 fijne restaurants aan zee mee waar je aan tafel in de watten wordt gelegd.

Hoogstaand tafelen bij Bistro Mathilda of Gellius

Voor een beleving van topgastronomie in al haar facetten kun je zeker terecht bij één van de volgende 3 restaurants. Vaak spreekt men enkel over de keuken, maar de totaalbeleveing in de volgende resturants is zeker ook de moeite om te ervaren. Welk restaurant is jouw favoriet?

Bistro Mathilda

Bistro Mathilda in Oostende

In het mooie Oostende moet je zeker eens gaan eten bij Bistro Mathilda. Dit restaurant is lekker en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 059 510 670
Adres: Leopold II-laan 1, 8400 Oostende

Lees meer over Bistro Mathilda op strandverblijf.


Gellius

Gellius in Knokke

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Gellius er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Knokke. Wil je goed smullen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 0471 08 23 28
Adres: Maurice Lippensplein 26, 8300 Knokke

Lees meer over Gellius op strandverblijf.


Eglantier

Eglantier in Oostduinkerke

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Oostduinkerke zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens geweldig genieten.

Telefoonnummer: 058 51 32 41
Adres: Albert I Laan 141, 8670 Oostduinkerke

Lees meer over Eglantier op strandverblijf.


Altijd lekker eten

Aan zee kun je op tal van plaatsen lekker eten. Heb je niet gevonden wat je zocht? Kijk dan of je in deze rubriek wel jouw favoriete restaurant kunt terug vinden.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer