Halloween in Knokke 2023

Halloween in Knokke 2023



Op zoek naar de ultieme Halloween-beleving tijdens de herfstvakantie? De Belgische kust, en in het bijzonder Knokke, biedt een scala aan leuke activiteiten en evenementen die je niet wilt missen

Programma Halloween in Knokke

Halloween Night Run Knokke-Heist

Op zaterdag 28 oktober wordt Knokke-Heist omgetoverd tot een griezelig toneel met de Halloween Nightrun. In samenwerking met de gemeente, begint deze spookachtige loop- en wandeltocht om 19u00 rond het Laguna sportcentrum (Krommedijk 32). Maar dat is nog niet alles: de route leidt deelnemers ook door enkele nabijgelegen gebouwen en accommodaties. Onderweg zorgen animaties, lichteffecten en huiveringwekkende muziek voor een onvergetelijke ervaring.

Datum: zaterdag 28 oktober 2023 vanaf 19u
Locatie: Laguna sportcentrum, Krommedrijk 32, Knokke
Kostprijs: Tussen €5 en €15
Info en inschrijven: alle info kan je hier vinden

Harry Potter's Halloween dinner party @ Marie Siska

Op dinsdag 31 oktober 2023 vieren ze bij Marie Siska opnieuw Halloween met ouders en kinderen (vanaf 2 jaar, zonder baby's of kinderwagens) in de sfeer van "Harry Potter".
Ga genieten van een lekker geannimeerd etentje in het thematisch aangekleed restaurant met animatie, schminkstand, mini disco en Halloween figuren.

Datum: dinsdag 31 oktober 2023 vanaf 19u
Locatie: Marie Siska, Zoutelaan 177, Knokke-Heist
Kostprijs: er dient geen inkom betaald te worden, enkel is er een minimum verteer van €30 per volwassene en €18 per kind.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer